Kush jemi ne ?

Kubik Electronics është krijuar ne vitin 2019 dhe ka për qëllim shitjen dhe distribuimin e Produkteve Teknologjike në tregin e Kosovës , Shqipëris dhe Maqedonis.

Jemi t
ë determinuar të ngrisim vetëdijen e blerjës online si dhe ofrimin e shërbimeve në mënyr korrekte për klientët tanë.

Kubik Electronics ju ofron
 asistencë dhe support për të gjith klientët qe kan nevojë per instalime dhe lexim të manualit në mënyr te rregullt pasi kanë bërë blerjen online.

Me Respekt , Kubik Electronics Sh.p.k.Web

Menu Kryesore