• Baby Car Seat Mirror

  Të gjithë prindërit shqetësohen kur nuk janë pranë fëmijës së tyre – veçanërisht kur bëhet fjalë për të sapolindurit.

  Fatmirësisht, monitorët e foshnjave janë zgjidhja perfekte për ndjenjat e vazhdueshme të shqetësimit dhe ankthit të një prindi për mirëqenien e foshnjës së tyre. Kjo siguron që ju mund të mbani një sy të ngushtë në fëmijën tuaj duke fjetur.

  Pavarësisht nëse je duke vozitur apo i zënë, nuk ka nevojë të shqetësohesh fëmijë, mund të kujdesesh për fëmijën tënd dhe të sigurohesh që ai është i sigurt

  52.9964.99

  Baby Car Seat Mirror

  52.9964.99
 • Baby Monitor 4.3inch TFT LCD Video

  Përdorimi i metodave: Karikoni plotësisht njësinë prindërore përpara përdorimit, shtypni çelësin ON/OFF për ta ndezur Lidhni prizën kryesore për të nisur njësinë e foshnjës, do të shfaqet një imazh kur punon. Vendoseni njësinë e foshnjës në një vend të përshtatshëm dhe rregulloni pamjen këndi i kamerës derisa të jeni të kënaqur me imazhin në njësinë mëmë

  62.9974.99

Menu Kryesore