• Shtrojë për karrige gaming, eSHark ESL-CM1 TATAMI

  Jastëk dyshemeje

  Dyshekja e dyshemesë e transformon karrigen tuaj të lojërave në një fron lojrash të denjë për një mbret
  Yugake parandalon gërvishtjet e dyshemesë tuaj gjatë seancave intensive të lojërave dhe siguron stabilitet shtesë
  Mbron token nga gërvishtjet e dyshemesë

  44.90
 • Kufje Gaming eShark ESL-HS5 KUGO, të zeza

  Të thjeshta por të fuqishme. Modeste por elegante. Zë i freskët nga kufjet 50 mm dhe mikrofon gjithëpërfshirës, ju lidhin me lojën në një nivel tjetër.

  Jastëkë të butë, të rehatshëm që peshojnë vetëm 280g do ta bëjnë lojën tuaj të këndshme, madje edhe për periudha më të gjata.

  Një mikrofon i krijuar për komunikim me shokët tuaj në situatat më dinamike dhe stresuese. Heshtni mikrofonin tuaj nëse është e nevojshme. Shtrirja e frekuencës 50 Hz – 16 kHz.

  KUGO vjen me përshtatës audio 2 x 3,5 mm në 1 x 3,5 mm 4 pin, i cili ju lejon të përdorni këto kufje me konzolën PlayStation.

  49.90
 • Tastierë Gaming eShark,mekanike, RGB, ESL-K1 Kodachi

  Tastierë ESL-K1 Kodiachi nga E-SharkI është tastierë mekanike tejet elegante e dizajnuar për përdorim të lehtë. Shijojeni komoditetin, shtypjen e shpejtë si dhe ndërrimin e shpejtë mes tastesh. Është i përshtatshëm me kompjuter të thjeshtë.

  Tastiera TKL e krijuar posaçërisht për një ndjesi premium gjatë lojrave. Tastet Mekanikë Linear Outemu të Kuq dhe Ndriçimi RGB janë vetëm disa nga tiparet që do të rrisin përvojën tuaj të lojrave dhe do ta sjellin atë në tjeter nivel

  RGB për secilin buton
  Secili buton mund të vendoset në cilindo prej 16.8 milion ngjyrave nga spektri RGB. Përshtatja mund të bëhet në softuerin Kodachi.

  Butona shtesë
  Disa Butona janë më të rëndësishëm se të tjerët. Ndryshoni WASD tuaj në ngjyrë jeshile ose të kuqe dhe tregoni sa të veçanta janë ato!

  Butona mekanikë të kuq
  Për ata që preferojnë një tingull më pak të fortë ‘klikimi’, Kodachi vjen me Outemu Red Linear Switches që ndryshohen lehtë me një mjet të veçantë të dhënë në pako. Butonat e kuq kanë një forcë aktivizimi prej 70g.

  4 butona blu shtesë
  Ju akoma dëshironi që ‘klikoni’ më fort në disa prej çelësave tuaj? 4 çelësa shtesë blu po ju presin në kuti. Vegla e heqjes së butonit është përfshirë gjithashtu.

  Me softuerin Kodachi ju mund të zgjidhni një nga efektet e dritës së para-ngarkuar ose të vendosni ngjyrën tuaj të preferuar nga spektri RGB. Per-Key RGB është gjithashtu në dispozicion.

  99.00
 • Maus Gaming eShark ESL-M3 Aikuchi

  Ky maus është i fuqizuar nga sensori optik Pixart 3330 me deri në 7200 DPI dhe FIRE butonin kushtuar së bashku me 7 butona të tjerë të programueshëm.

  Aikuchi është i pajisur me tetë butona të programueshëm në mënyrë të pavarur të cilat gjithashtu mund të përdoren si komanda makro. Butoni anësor, Fire, mbrapa dhe përpara, së bashku me butonat DPI, janë vendosur në mënyrë ergonomike për përshtatje dhe lehtësi optimale.

  Përjetoni sensorin optik Pixart 3330 të klasit të lojrave me precizion të lartë me ndjeshmëri deri në 7200 DPI dhe shpejtësi ultrapolling 1000Hz.

  49.90
 • Maus Gaming eShark ESL-M4 Naginata

  Maus jashtëzakonisht i lehtë 60g i krijuar për një lojtar, fokusi kryesor i të cilit është performanca dhe rezultatet.
  I pajisur me sensorin optik Pixart PMW3389, të bërë për saktësi dhe shpejtësi të lartë.

  Ndriçim plotësisht i përshtatshëm RGB me 16.8 milion ngjyra. Me kalimin në anën e poshtme të mausit, mund të fikni plotësisht ndriçimin ose të ndizni ndriçimin me buton të ON / OFF. Me anë të softuerit mund të vendosni efekte të ndryshme ndriçimi ose të vendosni ngjyra të ndryshme për secilën cilësim të DPI.

  16,000 DPI Pixart PMW3389 sensor optik me 400 IPS, përshpejtim 50G dhe 1000Hz.

  NAGINATA është e pajisur me gjashtë butona të programueshëm në mënyrë të pavarur të cilat mund të përdoren gjithashtu si komanda makro. Butoni anësor, mbrapa dhe përpara, së bashku me butonin DPI, janë vendosur ergonomikisht për përshtatje optimale dhe komoditet.

  55.00

Menu Kryesore