• Kabllo karikuese per orë FitBit Luxe/Charge 5

  Mbajeni Fitbit Luxe and Charge 5 plotësisht të ngarkuar me një kabllo të hollë karikimi që futet në çdo portë USB.

  24.00
 • Kabllo karikuese per orë FitBit Versa3/Sense

  Mbajeni orën tuaj inteligjente plotësisht të ngarkuar me një kabllo të hollë karikimi që futet në çdo portë USB. Punon me orët Sense dhe Versa 3. Nuk është në përputhje me Versa 2.

  24.00
 • Orë FitBit Versa 2 rozë

  Një orë inteligjente për gjurmimin e aktiviteteve gjatë gjithë ditës. Vjen me veçori inovative: përgjigje me zë ndaj mesazheve (vetëm për Android), Spotify, rezultatet e cilësisë së gjumit brenda aplikacionit, pagesë e sigurt me #FitbitPay, plus një ekran always on display. Monitorim 24/7 i rrahjeve të zemrës, ruajtja dhe riprodhimi i 300+ këngëve. Shkarkoni qindra aplikacione për fitnes, financa, sporte dhe argëtim. Merrni njoftime për telefonatat, mesazhet, kalendarin, ngjarjet dhe aplikacionet. Jetëgjatësia e baterisë 5+ ditë, i papërshkueshëm nga uji deri në 50 m.

  164.00
 • Orë FitBit Versa 2 e hirit

  Një orë inteligjente për gjurmimin e aktiviteteve gjatë gjithë ditës. Vjen me veçori inovative: përgjigje me zë ndaj mesazheve (vetëm për Android), Spotify, rezultatet e cilësisë së gjumit brenda aplikacionit, pagesë e sigurt me #FitbitPay, plus një ekran always on display. Monitorim 24/7 i rrahjeve të zemrës, ruajtja dhe riprodhimi i 300+ këngëve. Shkarkoni qindra aplikacione për fitnes, financa, sporte dhe argëtim. Merrni njoftime për telefonatat, mesazhet, kalendarin, ngjarjet dhe aplikacionet. Jetëgjatësia e baterisë 5+ ditë, i papërshkueshëm nga uji deri në 50 m.

  164.00
 • Orë FitBit Versa 2 e zezë/karbon

  Një orë inteligjente për gjurmimin e aktiviteteve gjatë gjithë ditës. Vjen me veçori inovative: përgjigje me zë ndaj mesazheve (vetëm për Android), Spotify, rezultatet e cilësisë së gjumit brenda aplikacionit, pagesë e sigurt me #FitbitPay, plus një ekran always on display. Monitorim 24/7 i rrahjeve të zemrës, ruajtja dhe riprodhimi i 300+ këngëve. Shkarkoni qindra aplikacione për fitnes, financa, sporte dhe argëtim. Merrni njoftime për telefonatat, mesazhet, kalendarin, ngjarjet dhe aplikacionet. Jetëgjatësia e baterisë 5+ ditë, i papërshkueshëm nga uji deri në 50 m.

  164.00
 • Orë FitBit Versa 3 e zezë

  Orë inteligjente + GPS që vendos motivimin në dore. Motivimi, frymëzimi, personalizimi: GPS i integruar – lini telefonin tuaj në shtëpi dhe gjurmoni ritmin dhe distancën gjatë vrapimit, vozitjes dhe më shumë me GPS të integruar, më pas shikoni hartën e intensitetit të stërvitjes në aplikacionin Fitbit; Rrahjet e zemrës 24/7– maksimizoni stërvitjen me zonat e rrahjeve të zemrës, monitoroni fazat e gjumit dhe vlerësoni më mirë djegien e kalorive me PurePulse 2.0, teknologjinë e përmirësuar të rrahjeve të zemrës nga Fitbit .; Zonat aktive në minuta – përdorni rrahjet e zemrës suaj në pushim për të matur përpjekjet tuaja të stërvitjes dhe për t’ju dhënë një tingull kur rritni intensitetin për të përfituar sa më shumë nga stërvitja juaj; Gjurmimi i  gjumit dhe rezultatet e gjumit – Monitoroni kohën tuaj në gjumë të lehtë, të thellë dhe REM, më pas merrni një rezultat gjumi për të kuptuar më mirë cilësinë e gjumit tuaj çdo natë. Jetëgjatësia e baterisë 6+ ditë me karikim të shpejtë. Rripat e madhësive S dhe L të përfshira.

  239.00
 • Orë FitBit Versa 3 e kaltër mbyllur/artë e lehtë

  Orë inteligjente + GPS që vendos motivimin në dore. Motivimi, frymëzimi, personalizimi: GPS i integruar – lini telefonin tuaj në shtëpi dhe gjurmoni ritmin dhe distancën gjatë vrapimit, vozitjes dhe më shumë me GPS të integruar, më pas shikoni hartën e intensitetit të stërvitjes në aplikacionin Fitbit; Rrahjet e zemrës 24/7– maksimizoni stërvitjen me zonat e rrahjeve të zemrës, monitoroni fazat e gjumit dhe vlerësoni më mirë djegien e kalorive me PurePulse 2.0, teknologjinë e përmirësuar të rrahjeve të zemrës nga Fitbit .; Zonat aktive në minuta – përdorni rrahjet e zemrës suaj në pushim për të matur përpjekjet tuaja të stërvitjes dhe për t’ju dhënë një tingull kur rritni intensitetin për të përfituar sa më shumë nga stërvitja juaj; Gjurmimi i  gjumit dhe rezultatet e gjumit – Monitoroni kohën tuaj në gjumë të lehtë, të thellë dhe REM, më pas merrni një rezultat gjumi për të kuptuar më mirë cilësinë e gjumit tuaj çdo natë. Jetëgjatësia e baterisë 6+ ditë me karikim të shpejtë. Rripat e madhësive S dhe L të përfshira.

  239.00
 • Orë FitBit Sense Hiri/Argjendt

  Një orë inteligjente që ju ndihmon të reduktoni stresin dhe të monitoroni rrahjet e zemrës. Përshtatuni trupit tuaj me mjete për shëndetin e zemrës, menaxhimin e stresit, tendencat e temperaturës së lëkurës dhe më shumë. Monitorimi i stresit dhe sensori EDA – Skanimi EDA zbulon aktivitetin elektrodermal, i cili mund të tregojë reagimin e trupit tuaj ndaj stresit, në mënyrë që të mund ta monitoroni dhe menaxhoni më mirë atë. Sensori i temperaturës së lëkurës së kyçit të dorës – Sense regjistron temperaturën e lëkurës tuaj çdo natë për të treguar se si ajo ndryshon nga vlera juaj bazë personale, në mënyrë që të jeni të vetëdijshëm për tendencat me kalimin e kohës. Njoftimet për shëndetin e zemrës – rrahjet e zemrës në pushim janë një tregues kyç i shëndetit, kështu që Sense ju informon nëse rrahjet e zemrës suaj duken shumë të larta ose shumë të ulëta. GPS i integruar – lini telefonin tuaj në shtëpi dhe gjurmoni ritmin dhe distancën gjatë vrapimit, vozitjes dhe aktiviteteve të tjera me GPS të integruar – më pas shikoni hartën e intensitetit të ushtrimeve në aplikacionin Fitbit. Dizajni i nivelit te lartë – një lustër i sofistikuar i unazës prej çeliku inox që i përshtatet në mënyrë të përkryer dizajnit të byzylykut. Me një mekanizëm të lëshimit të shpejtë, është e lehtë të ndryshosh pamjen. Mjetet për gjumë më të mirë – të krijoni zakone më të mira gjumi – nga shikimi i rezultateve reale të gjumit deri tek përmirësimi i tij me këshilla të dobishme, fazat e gjumit dhe modelet e gjumit. Një ditë më e mirë fillon me një natë më të mirë – zbuloni ndryshimet që mund të bëni për të përmirësuar gjumin tuaj dhe përdorni mjete të dobishme si një listë kontrolli personale të gjumit, audio qetësuese relaksuese dhe më shumë. Hani më mirë, ndjehuni më mirë – përfitoni plotësisht nga aplikacioni Fitbit duke krahasuar kaloritë e marra dhe të djegura ndërsa shkoni drejt qëllimeve tuaja. Qetësojeni mendjen tuaj ditën dhe natën – relaksohuni me një bibliotekë tingujsh gjumi dhe meditime të drejtuara për të reduktuar stresin, gjumin e qetë, pozitivitetin e trupit dhe më shumë nga Fitbit dhe Dhjetë për qind më të lumtur. Përfshin Fitbit Premium për një provë prej 6 muajsh – shijoni analiza më të detajuara, njohuri ekskluzive shëndetësore dhe më shumë. Rripat e madhësive S dhe L të përfshira.

  289.00
 • Orë FitBit Sense Lunar/ari i butë

  Një orë inteligjente që ju ndihmon të reduktoni stresin dhe të monitoroni rrahjet e zemrës. Përshtatuni trupit tuaj me mjete për shëndetin e zemrës, menaxhimin e stresit, tendencat e temperaturës së lëkurës dhe më shumë. Monitorimi i stresit dhe sensori EDA – Skanimi EDA zbulon aktivitetin elektrodermal, i cili mund të tregojë reagimin e trupit tuaj ndaj stresit, në mënyrë që të mund ta monitoroni dhe menaxhoni më mirë atë. Sensori i temperaturës së lëkurës së kyçit të dorës – Sense regjistron temperaturën e lëkurës tuaj çdo natë për të treguar se si ajo ndryshon nga vlera juaj bazë personale, në mënyrë që të jeni të vetëdijshëm për tendencat me kalimin e kohës. Njoftimet për shëndetin e zemrës – rrahjet e zemrës në pushim janë një tregues kyç i shëndetit, kështu që Sense ju informon nëse rrahjet e zemrës suaj duken shumë të larta ose shumë të ulëta. GPS i integruar – lini telefonin tuaj në shtëpi dhe gjurmoni ritmin dhe distancën gjatë vrapimit, vozitjes dhe aktiviteteve të tjera me GPS të integruar – më pas shikoni hartën e intensitetit të ushtrimeve në aplikacionin Fitbit. Dizajni i nivelit te lartë – një lustër i sofistikuar i unazës prej çeliku inox që i përshtatet në mënyrë të përkryer dizajnit të byzylykut. Me një mekanizëm të lëshimit të shpejtë, është e lehtë të ndryshosh pamjen. Mjetet për gjumë më të mirë – të krijoni zakone më të mira gjumi – nga shikimi i rezultateve reale të gjumit deri tek përmirësimi i tij me këshilla të dobishme, fazat e gjumit dhe modelet e gjumit. Një ditë më e mirë fillon me një natë më të mirë – zbuloni ndryshimet që mund të bëni për të përmirësuar gjumin tuaj dhe përdorni mjete të dobishme si një listë kontrolli personale të gjumit, audio qetësuese relaksuese dhe më shumë. Hani më mirë, ndjehuni më mirë – përfitoni plotësisht nga aplikacioni Fitbit duke krahasuar kaloritë e marra dhe të djegura ndërsa shkoni drejt qëllimeve tuaja. Qetësojeni mendjen tuaj ditën dhe natën – relaksohuni me një bibliotekë tingujsh gjumi dhe meditime të drejtuara për të reduktuar stresin, gjumin e qetë, pozitivitetin e trupit dhe më shumë nga Fitbit dhe Dhjetë për qind më të lumtur. Përfshin Fitbit Premium për një provë prej 6 muajsh – shijoni analiza më të detajuara, njohuri ekskluzive shëndetësore dhe më shumë. Rripat e madhësive S dhe L të përfshira.

  289.00
 • Orë FitBit Sense Grafite/Karbon

  Një orë inteligjente që ju ndihmon të reduktoni stresin dhe të monitoroni rrahjet e zemrës. Përshtatuni trupit tuaj me mjete për shëndetin e zemrës, menaxhimin e stresit, tendencat e temperaturës së lëkurës dhe më shumë. Monitorimi i stresit dhe sensori EDA – Skanimi EDA zbulon aktivitetin elektrodermal, i cili mund të tregojë reagimin e trupit tuaj ndaj stresit, në mënyrë që të mund ta monitoroni dhe menaxhoni më mirë atë. Sensori i temperaturës së lëkurës së kyçit të dorës – Sense regjistron temperaturën e lëkurës tuaj çdo natë për të treguar se si ajo ndryshon nga vlera juaj bazë personale, në mënyrë që të jeni të vetëdijshëm për tendencat me kalimin e kohës. Njoftimet për shëndetin e zemrës – rrahjet e zemrës në pushim janë një tregues kyç i shëndetit, kështu që Sense ju informon nëse rrahjet e zemrës suaj duken shumë të larta ose shumë të ulëta. GPS i integruar – lini telefonin tuaj në shtëpi dhe gjurmoni ritmin dhe distancën gjatë vrapimit, vozitjes dhe aktiviteteve të tjera me GPS të integruar – më pas shikoni hartën e intensitetit të ushtrimeve në aplikacionin Fitbit. Dizajni i nivelit te lartë – një lustër i sofistikuar i unazës prej çeliku inox që i përshtatet në mënyrë të përkryer dizajnit të byzylykut. Me një mekanizëm të lëshimit të shpejtë, është e lehtë të ndryshosh pamjen. Mjetet për gjumë më të mirë – të krijoni zakone më të mira gjumi – nga shikimi i rezultateve reale të gjumit deri tek përmirësimi i tij me këshilla të dobishme, fazat e gjumit dhe modelet e gjumit. Një ditë më e mirë fillon me një natë më të mirë – zbuloni ndryshimet që mund të bëni për të përmirësuar gjumin tuaj dhe përdorni mjete të dobishme si një listë kontrolli personale të gjumit, audio qetësuese relaksuese dhe më shumë. Hani më mirë, ndjehuni më mirë – përfitoni plotësisht nga aplikacioni Fitbit duke krahasuar kaloritë e marra dhe të djegura ndërsa shkoni drejt qëllimeve tuaja. Qetësojeni mendjen tuaj ditën dhe natën – relaksohuni me një bibliotekë tingujsh gjumi dhe meditime të drejtuara për të reduktuar stresin, gjumin e qetë, pozitivitetin e trupit dhe më shumë nga Fitbit dhe Dhjetë për qind më të lumtur. Përfshin Fitbit Premium për një provë prej 6 muajsh – shijoni analiza më të detajuara, njohuri ekskluzive shëndetësore dhe më shumë. Rripat e madhësive S dhe L të përfshira.

  289.00

Menu Kryesore