• Kamera e Fshehtë në Formë Kalkulatori

  Kalkulator kamera Wifi

  Kalkulator 1080P Super HD Kamera WiFi Siguria pa tela DVR IP P2P Video Kamera pa tel

  *mund te perdoret banjo dhe kuzhine
  *Madhësia e vogël e bën atë të përdoret në pozicione të ndryshme
  *Zbulimi i lëvizjes, kapja inteligjente dhe efektive e ekranit
  *Bateri litiumi me kapacitet të lartë
  *Dizajn kompakt, i lehtë për t’u mbajtur

  Shënim:
  1. Videoja mund të luhet vetëm në luajtësin VLC. Luajtësi VLC është i ruajtur në CD, ju lutemi instaloni luajtësin fillimisht nëse dëshironi të shihni videon
  2. Nëse dëshironi të shihni videon në kohë reale në kompjuterin tuaj, ju lutemi instaloni aplikacionin në CD në kompjuterin tuaj.
  3. Kamera dhe bateria do të nxehen, por nuk do të shkaktojnë rrezik zjarri.
  4. Kjo kamerë këshillohet të përdoret me telefon. Nëse keni pyetje se si ta përdorni këtë kamerë në telefonin tuaj, ju lutemi na kontaktoni.

  49.99

Menu Kryesore