• Orë e mençur Samsung Galaxy Watch 5, 40mm BT, rozë/artë

  Monitoroni shëndetin tuaj 24 orë, edhe gjatë natës.

  Arrini qëllimin tuaj të shëndetit duke matur përbërjen trupore me sensorin Samsung BioActive sensor.

  Pajisur me bateri 13% më të madhe për përdorim të përditshëm

  Ekrani me kristal zafir është 1.6 herë më i fortë

  Zbuloni se si flini me teknologjinë tonë të përmirësuar të gjurmimit të gjumit. Planifikoni orarin e gjumit, zbuloni nëse gërhitni, kuptoni dhe gjurmoni fazat e gjumit (zgjimi, gjumë i lehtë, gjumë i thellë dhe REM) duke përdorur tetë simbolet e kafshëve që përfaqësojnë llojin tuaj të gjumit. Netët më të mira çojnë në ditë më të mira.

  Sensori i fuqishëm 3-në-1 Samsung BioActive kontrollon në mënyrë efektive tre sensorë shëndetësorë. Sensori i analizës së impedancës bioelektrike dhe sensori optik i pulsit.

  Ai gjurmon gjithçka, nga përqindja e yndyrës trupore (BIA) deri te njohuritë e peshës së muskujve skeletik.

  A jeni duke ushtruar? Ora juaj numëron hapa, kalori dhe madje edhe rutina. Ai mbështet mbi 90 ushtrime që mund t’i ndiqni përmes tij.

  Duhen rreth 30 minuta për të karikuar nga 0% në 45%. Po, e lexuat mirë. Falë një baterie më të madhe se paraardhësit e saj dhe karikimit të shpejtë, tani do të jeni gati për klasën.

  Nga analoge në dixhitale, nga vintage në moderne, zgjidhni një temë ore që do t’ju ndihmojë të përballeni me jetën e përditshme. Zgjidhni nga diapazoni klasik ose nga temat e ndryshme të orëve.

  Kërkohet versioni 6.22.1 ose më i ri i aplikacionit Samsung Health

  Galaxy Watch5 duhet të çiftohet me një telefon Samsung Galaxy me Android 8.0 dhe të paktën 1.5 GB RAM.

  299.00
 • Orë e mençur Samsung Galaxy Watch 5, 40mm BT, Grafite

  Monitoroni shëndetin tuaj 24 orë, edhe gjatë natës.

  Arrini qëllimin tuaj të shëndetit duke matur përbërjen trupore me sensorin Samsung BioActive sensor.

  Pajisur me bateri 13% më të madhe për përdorim të përditshëm

  Ekrani me kristal zafir është 1.6 herë më i fortë

  Zbuloni se si flini me teknologjinë tonë të përmirësuar të gjurmimit të gjumit. Planifikoni orarin e gjumit, zbuloni nëse gërhitni, kuptoni dhe gjurmoni fazat e gjumit (zgjimi, gjumë i lehtë, gjumë i thellë dhe REM) duke përdorur tetë simbolet e kafshëve që përfaqësojnë llojin tuaj të gjumit. Netët më të mira çojnë në ditë më të mira.

  Sensori i fuqishëm 3-në-1 Samsung BioActive kontrollon në mënyrë efektive tre sensorë shëndetësorë. Sensori i analizës së impedancës bioelektrike dhe sensori optik i pulsit.

  Ai gjurmon gjithçka, nga përqindja e yndyrës trupore (BIA) deri te njohuritë e peshës së muskujve skeletik.

  A jeni duke ushtruar? Ora juaj numëron hapa, kalori dhe madje edhe rutina. Ai mbështet mbi 90 ushtrime që mund t’i ndiqni përmes tij.

  Duhen rreth 30 minuta për të karikuar nga 0% në 45%. Po, e lexuat mirë. Falë një baterie më të madhe se paraardhësit e saj dhe karikimit të shpejtë, tani do të jeni gati për klasën.

  Nga analoge në dixhitale, nga vintage në moderne, zgjidhni një temë ore që do t’ju ndihmojë të përballeni me jetën e përditshme. Zgjidhni nga diapazoni klasik ose nga temat e ndryshme të orëve.

  Kërkohet versioni 6.22.1 ose më i ri i aplikacionit Samsung Health

  Galaxy Watch5 duhet të çiftohet me një telefon Samsung Galaxy me Android 8.0 dhe të paktën 1.5 GB RAM.

  299.00
 • Orë e mençur Samsung Galaxy Watch 5, 40mm BT, e argjendtë

  Monitoroni shëndetin tuaj 24 orë, edhe gjatë natës.

  Arrini qëllimin tuaj të shëndetit duke matur përbërjen trupore me sensorin Samsung BioActive sensor.

  Pajisur me bateri 13% më të madhe për përdorim të përditshëm

  Ekrani me kristal zafir është 1.6 herë më i fortë

  Zbuloni se si flini me teknologjinë tonë të përmirësuar të gjurmimit të gjumit. Planifikoni orarin e gjumit, zbuloni nëse gërhitni, kuptoni dhe gjurmoni fazat e gjumit (zgjimi, gjumë i lehtë, gjumë i thellë dhe REM) duke përdorur tetë simbolet e kafshëve që përfaqësojnë llojin tuaj të gjumit. Netët më të mira çojnë në ditë më të mira.

  Sensori i fuqishëm 3-në-1 Samsung BioActive kontrollon në mënyrë efektive tre sensorë shëndetësorë. Sensori i analizës së impedancës bioelektrike dhe sensori optik i pulsit.

  Ai gjurmon gjithçka, nga përqindja e yndyrës trupore (BIA) deri te njohuritë e peshës së muskujve skeletik.

  A jeni duke ushtruar? Ora juaj numëron hapa, kalori dhe madje edhe rutina. Ai mbështet mbi 90 ushtrime që mund t’i ndiqni përmes tij.

  Duhen rreth 30 minuta për të karikuar nga 0% në 45%. Po, e lexuat mirë. Falë një baterie më të madhe se paraardhësit e saj dhe karikimit të shpejtë, tani do të jeni gati për klasën.

  Nga analoge në dixhitale, nga vintage në moderne, zgjidhni një temë ore që do t’ju ndihmojë të përballeni me jetën e përditshme. Zgjidhni nga diapazoni klasik ose nga temat e ndryshme të orëve.

  Kërkohet versioni 6.22.1 ose më i ri i aplikacionit Samsung Health

  Galaxy Watch5 duhet të çiftohet me një telefon Samsung Galaxy me Android 8.0 dhe të paktën 1.5 GB RAM.

  299.00
 • Orë e mençur Samsung Galaxy Watch 5, 44mm BT, Safir

  Monitoroni shëndetin tuaj 24 orë, edhe gjatë natës.

  Arrini qëllimin tuaj të shëndetit duke matur përbërjen trupore me sensorin Samsung BioActive sensor.

  Ekrani me kristal zafir është 1.6 herë më i fortë

  Zbuloni se si flini me teknologjinë tonë të përmirësuar të gjurmimit të gjumit. Planifikoni orarin e gjumit, zbuloni nëse gërhitni, kuptoni dhe gjurmoni fazat e gjumit (zgjimi, gjumë i lehtë, gjumë i thellë dhe REM) duke përdorur tetë simbolet e kafshëve që përfaqësojnë llojin tuaj të gjumit. Netët më të mira çojnë në ditë më të mira.

  Sensori i fuqishëm 3-në-1 Samsung BioActive kontrollon në mënyrë efektive tre sensorë shëndetësorë. Sensori i analizës së impedancës bioelektrike dhe sensori optik i pulsit.

  Ai gjurmon gjithçka, nga përqindja e yndyrës trupore (BIA) deri te njohuritë e peshës së muskujve skeletik.

  A jeni duke ushtruar? Ora juaj numëron hapa, kalori dhe madje edhe rutina. Ai mbështet mbi 90 ushtrime që mund t’i ndiqni përmes tij.

  Duhen rreth 30 minuta për të karikuar nga 0% në 45%. Po, e lexuat mirë. Falë një baterie më të madhe se paraardhësit e saj dhe karikimit të shpejtë, tani do të jeni gati për klasën.

  Nga analoge në dixhitale, nga vintage në moderne, zgjidhni një temë ore që do t’ju ndihmojë të përballeni me jetën e përditshme. Zgjidhni nga diapazoni klasik ose nga temat e ndryshme të orëve.

  Kërkohet versioni 6.22.1 ose më i ri i aplikacionit Samsung Health

  329.00
 • Orë e mençur Samsung Galaxy Watch 5, 44mm BT, e argjendtë

  Monitoroni shëndetin tuaj 24 orë, edhe gjatë natës.

  Arrini qëllimin tuaj të shëndetit duke matur përbërjen trupore me sensorin Samsung BioActive sensor.

  Ekrani me kristal zafir është 1.6 herë më i fortë

  Zbuloni se si flini me teknologjinë tonë të përmirësuar të gjurmimit të gjumit. Planifikoni orarin e gjumit, zbuloni nëse gërhitni, kuptoni dhe gjurmoni fazat e gjumit (zgjimi, gjumë i lehtë, gjumë i thellë dhe REM) duke përdorur tetë simbolet e kafshëve që përfaqësojnë llojin tuaj të gjumit. Netët më të mira çojnë në ditë më të mira.

  Sensori i fuqishëm 3-në-1 Samsung BioActive kontrollon në mënyrë efektive tre sensorë shëndetësorë. Sensori i analizës së impedancës bioelektrike dhe sensori optik i pulsit.

  Ai gjurmon gjithçka, nga përqindja e yndyrës trupore (BIA) deri te njohuritë e peshës së muskujve skeletik.

  A jeni duke ushtruar? Ora juaj numëron hapa, kalori dhe madje edhe rutina. Ai mbështet mbi 90 ushtrime që mund t’i ndiqni përmes tij.

  Duhen rreth 30 minuta për të karikuar nga 0% në 45%. Po, e lexuat mirë. Falë një baterie më të madhe se paraardhësit e saj dhe karikimit të shpejtë, tani do të jeni gati për klasën.

  Nga analoge në dixhitale, nga vintage në moderne, zgjidhni një temë ore që do t’ju ndihmojë të përballeni me jetën e përditshme. Zgjidhni nga diapazoni klasik ose nga temat e ndryshme të orëve.

  Kërkohet versioni 6.22.1 ose më i ri i aplikacionit Samsung Health

  329.00
 • Orë e mençur Samsung Galaxy Watch 5, 44mm BT, Grafit

  Monitoroni shëndetin tuaj 24 orë, edhe gjatë natës.

  Arrini qëllimin tuaj të shëndetit duke matur përbërjen trupore me sensorin Samsung BioActive sensor.

  Ekrani me kristal zafir është 1.6 herë më i fortë

  Zbuloni se si flini me teknologjinë tonë të përmirësuar të gjurmimit të gjumit. Planifikoni orarin e gjumit, zbuloni nëse gërhitni, kuptoni dhe gjurmoni fazat e gjumit (zgjimi, gjumë i lehtë, gjumë i thellë dhe REM) duke përdorur tetë simbolet e kafshëve që përfaqësojnë llojin tuaj të gjumit. Netët më të mira çojnë në ditë më të mira.

  Sensori i fuqishëm 3-në-1 Samsung BioActive kontrollon në mënyrë efektive tre sensorë shëndetësorë. Sensori i analizës së impedancës bioelektrike dhe sensori optik i pulsit.

  Ai gjurmon gjithçka, nga përqindja e yndyrës trupore (BIA) deri te njohuritë e peshës së muskujve skeletik.

  A jeni duke ushtruar? Ora juaj numëron hapa, kalori dhe madje edhe rutina. Ai mbështet mbi 90 ushtrime që mund t’i ndiqni përmes tij.

  Duhen rreth 30 minuta për të karikuar nga 0% në 45%. Po, e lexuat mirë. Falë një baterie më të madhe se paraardhësit e saj dhe karikimit të shpejtë, tani do të jeni gati për klasën.

  Nga analoge në dixhitale, nga vintage në moderne, zgjidhni një temë ore që do t’ju ndihmojë të përballeni me jetën e përditshme. Zgjidhni nga diapazoni klasik ose nga temat e ndryshme të orëve.

  Kërkohet versioni 6.22.1 ose më i ri i aplikacionit Samsung Health

  329.00
 • Orë e mençur Samsung Galaxy Watch 5 Pro, 45mm BT, titan gri

  Funksioni krejtësisht i ri Route Workout ju lejon të importoni stërvitje në formatin GPX nga telefoni inteligjent në orën tuaj, duke sinkronizuar listën tuaj të stërvitjeve.

  Gjurmimi i itinerarit GPS udhëzon çiklistët dhe alpinistët me udhëzime kthesë pas kthese

  Drejtoni itinerarin, më pas përdorni butonin Track Back për të rigjurmuar të njëjtën rrugë. Çiklistët dhe alpinistët mund të qëndrojnë lehtësisht në të njëjtën rrugë me navigimin zanor ose navigimin me dridhje që ju tregon se ku të ktheheni.

  Bateria më e madhe në pajisjen tonë që vishet për aventura në natyrë

  Jepni më të mirën tuaj, duke ditur që ora mund të zgjasë falë kapacitetit më të madh të baterisë (590mah)Bateri

  Arrini qëllimin tuaj të shëndetit duke matur përbërjen e trupit me sensorin Samsung BioActive

  Gjurmimi i gjumit monitoron shëndetin tuaj gjatë natës.

  Tani është ekrani i përparmë 2 herë më i qëndrueshëm, falë Sapphire Crystal. Ai madje duket i pathyeshëm falë kutive të titanit të zi ose gri, kështu që mund të përballojë goditjet e rënda.

  Gjithçka që ju nevojitet është në kyçin e dorës. Sistemi i pavarur Wear OS lejon instalimin e lehtë të aplikacioneve si Google Maps ose Youtube Music.

  469.00
 • Orë e mençur Samsung Galaxy Watch 5 Pro, 45mm BT, titan i zi

  Funksioni krejtësisht i ri Route Workout ju lejon të importoni stërvitje në formatin GPX nga telefoni inteligjent në orën tuaj, duke sinkronizuar listën tuaj të stërvitjeve.

  Gjurmimi i itinerarit GPS udhëzon çiklistët dhe alpinistët me udhëzime kthesë pas kthese

  Drejtoni itinerarin, më pas përdorni butonin Track Back për të rigjurmuar të njëjtën rrugë. Çiklistët dhe alpinistët mund të qëndrojnë lehtësisht në të njëjtën rrugë me navigimin zanor ose navigimin me dridhje që ju tregon se ku të ktheheni.

  Bateria më e madhe në pajisjen tonë që vishet për aventura në natyrë

  Jepni më të mirën tuaj, duke ditur që ora mund të zgjasë falë kapacitetit më të madh të baterisë (590mah)Bateri

  Arrini qëllimin tuaj të shëndetit duke matur përbërjen e trupit me sensorin Samsung BioActive

  Gjurmimi i gjumit monitoron shëndetin tuaj gjatë natës.

  Tani është ekrani i përparmë 2 herë më i qëndrueshëm, falë Sapphire Crystal. Ai madje duket i pathyeshëm falë kutive të titanit të zi ose gri, kështu që mund të përballojë goditjet e rënda.

  Gjithçka që ju nevojitet është në kyçin e dorës. Sistemi i pavarur Wear OS lejon instalimin e lehtë të aplikacioneve si Google Maps ose Youtube Music.

  469.00
 • Orë e mençur Samsung Galaxy Watch 4, 40mm BT,

  Pothuajse të gjithë ne dëshirojmë të njohim më shumë veten,prandaj projektuam Galaxy Watch4 Classic krejtësisht të ri, që të jetë shoqëruesi në rrugëtimin tuaj drejt një jetese më të shëndetshme.

  Disa modele nuk dalin kurrë nga moda, si p.sh. korniza klasike rrotulluese dhe ekrani plot ndriçim i Galaxy Watch4. Dizajni i rafinuar i ofron një pamje të sofistikuar dorës suaj dhe materialet prej inoksi të cilësisë së lartë shprehin funksionalitetin e saj të fuqishëm dhe intuitiv.

  Qëndroni komodë gjatë gjithë ditës me rripin sportiv Ridge. Materiali i tij fluoroelastomer e mban rripin të qëndrueshëm dhe rezistent ndaj djersës, ndërsa qëndron i palëvizur në kyçin tuaj për t’iu përshtatur stilit tuaj.

  Zgjidhni mes temave të orëve analoge ose dixhitale me një sërë sfondesh, fontesh dhe ngjyrash që u përshtaten shijeve, motit ose rastit. Gjallëroni temat e orëve me personazhe nga AR Emoji për të shprehur stilin tuaj, ndërkohë që grafikat e animuara tregojnë veprimet që kryeni, si p.sh. të vrapuarit ose të dëgjuarit muzikë.

  Gjurmoni ecurinë tuaj të fitnesit me orën tonë që mat lehtësisht përbërjen e trupit. Mësoni përqindjen e yndyrës në trup, muskulin skeletor, ujin në trup e më shumë për të arritur qëllimet tuaja. Mirëpo sensori BioActive i Samsung dhe çipi ynë më i shpejtë sjellin novacionin më të madh në Galaxy Watch.

  Kryeni një matje të BIA duke përdorur vetëm 2 gishta në 15 sekonda. Kurdo dhe kudo.Sensori i ri BioActive i Samsung regjistron në kohë reale përbërjen e trupit për t’ju informuar se si të menaxhoni objektivat tuaj për shëndetin.

  Gjurmoni rezultatet e aktiviteteve dhe të fitnesit në orën dhe telefonin tuaj. Numëroni hapat, kontrolloni kaloritë dhe qëndroni në rrjet me GPS. Galaxy Watch4 Classic dikton aktivitetin fizik për të gjurmuar rutinën dhe mbështet më shumë se 90 ushtrime për një raport më të saktë të tyre.

  Me Galaxy Watch4 Classic shijoni çdo hap që bëni me miqtë dhe familjen. Gjurmoni hapat dhe garoni me miqtë në një garë argëtuese përmes panelit mesazheve live. Sfidat shpërblehen me një distinktiv përkujtues dhe një sistem pikësh për ta bërë ushtrimin argëtues, motivues dhe të dobishëm nga ana shoqërore.

  Gjurmuesi i gjumit dikton dhe analizon fazat tuaja të gjumit ndërsa pushoni. Opsionet e përmirësuara të matjes ju lejojnë të kontrolloni nivelet e oksigjenit në gjak dhe gërhitjes.

  Ora e parë inteligjente me sistem operativ Wear të mundësuar nga Samsung, Galaxy Watch4 Classic ofron në kyçin e dorës suaj akses të pandërprerë në aplikacionet e preferuara. Do të merrni një larmi të pasur aplikacionesh nga ato të transmetimit muzikor deri te gjithçka që gjendet në bibliotekën masive të aplikacioneve të shëndetit dhe fitnesit.

  Galaxy Watch4 Classic vjen me sistemin operativ Wear të mundësuar nga Samsung, duke ju dhënë lidhje pa ndërprerje me pajisjet Samsung Galaxy. Kontrolloni ANC në Galaxy Buds2 ose aktivizoni aplikacionet në telefon direkt nga ora juaj. Veçoritë shtesë si busulla e bëjnë Galaxy Watch4 Classic edhe më të kreativ.

  269.00
 • Orë e mençur Samsung Galaxy Watch 4, 40mm BT

  Pothuajse të gjithë ne dëshirojmë të njohim më shumë veten,prandaj projektuam Galaxy Watch4 Classic krejtësisht të ri, që të jetë shoqëruesi në rrugëtimin tuaj drejt një jetese më të shëndetshme.

  Disa modele nuk dalin kurrë nga moda, si p.sh. korniza klasike rrotulluese dhe ekrani plot ndriçim i Galaxy Watch4. Dizajni i rafinuar i ofron një pamje të sofistikuar dorës suaj dhe materialet prej inoksi të cilësisë së lartë shprehin funksionalitetin e saj të fuqishëm dhe intuitiv.

  Qëndroni komodë gjatë gjithë ditës me rripin sportiv Ridge. Materiali i tij fluoroelastomer e mban rripin të qëndrueshëm dhe rezistent ndaj djersës, ndërsa qëndron i palëvizur në kyçin tuaj për t’iu përshtatur stilit tuaj.

  Zgjidhni mes temave të orëve analoge ose dixhitale me një sërë sfondesh, fontesh dhe ngjyrash që u përshtaten shijeve, motit ose rastit. Gjallëroni temat e orëve me personazhe nga AR Emoji për të shprehur stilin tuaj, ndërkohë që grafikat e animuara tregojnë veprimet që kryeni, si p.sh. të vrapuarit ose të dëgjuarit muzikë.

  Gjurmoni ecurinë tuaj të fitnesit me orën tonë që mat lehtësisht përbërjen e trupit. Mësoni përqindjen e yndyrës në trup, muskulin skeletor, ujin në trup e më shumë për të arritur qëllimet tuaja. Mirëpo sensori BioActive i Samsung dhe çipi ynë më i shpejtë sjellin novacionin më të madh në Galaxy Watch.

  Kryeni një matje të BIA duke përdorur vetëm 2 gishta në 15 sekonda. Kurdo dhe kudo.Sensori i ri BioActive i Samsung regjistron në kohë reale përbërjen e trupit për t’ju informuar se si të menaxhoni objektivat tuaj për shëndetin.

  Gjurmoni rezultatet e aktiviteteve dhe të fitnesit në orën dhe telefonin tuaj. Numëroni hapat, kontrolloni kaloritë dhe qëndroni në rrjet me GPS. Galaxy Watch4 Classic dikton aktivitetin fizik për të gjurmuar rutinën dhe mbështet më shumë se 90 ushtrime për një raport më të saktë të tyre.

  Me Galaxy Watch4 Classic shijoni çdo hap që bëni me miqtë dhe familjen. Gjurmoni hapat dhe garoni me miqtë në një garë argëtuese përmes panelit mesazheve live. Sfidat shpërblehen me një distinktiv përkujtues dhe një sistem pikësh për ta bërë ushtrimin argëtues, motivues dhe të dobishëm nga ana shoqërore.

  Gjurmuesi i gjumit dikton dhe analizon fazat tuaja të gjumit ndërsa pushoni. Opsionet e përmirësuara të matjes ju lejojnë të kontrolloni nivelet e oksigjenit në gjak dhe gërhitjes.

  Ora e parë inteligjente me sistem operativ Wear të mundësuar nga Samsung, Galaxy Watch4 Classic ofron në kyçin e dorës suaj akses të pandërprerë në aplikacionet e preferuara. Do të merrni një larmi të pasur aplikacionesh nga ato të transmetimit muzikor deri te gjithçka që gjendet në bibliotekën masive të aplikacioneve të shëndetit dhe fitnesit.

  Galaxy Watch4 Classic vjen me sistemin operativ Wear të mundësuar nga Samsung, duke ju dhënë lidhje pa ndërprerje me pajisjet Samsung Galaxy. Kontrolloni ANC në Galaxy Buds2 ose aktivizoni aplikacionet në telefon direkt nga ora juaj. Veçoritë shtesë si busulla e bëjnë Galaxy Watch4 Classic edhe më të kreativ.

  269.00
 • Orë e mençur Samsung Galaxy Watch 4, 40mm BT,

  Pothuajse të gjithë ne dëshirojmë të njohim më shumë veten,prandaj projektuam Galaxy Watch4 Classic krejtësisht të ri, që të jetë shoqëruesi në rrugëtimin tuaj drejt një jetese më të shëndetshme.

  Disa modele nuk dalin kurrë nga moda, si p.sh. korniza klasike rrotulluese dhe ekrani plot ndriçim i Galaxy Watch4. Dizajni i rafinuar i ofron një pamje të sofistikuar dorës suaj dhe materialet prej inoksi të cilësisë së lartë shprehin funksionalitetin e saj të fuqishëm dhe intuitiv.

  Qëndroni komodë gjatë gjithë ditës me rripin sportiv Ridge. Materiali i tij fluoroelastomer e mban rripin të qëndrueshëm dhe rezistent ndaj djersës, ndërsa qëndron i palëvizur në kyçin tuaj për t’iu përshtatur stilit tuaj.

  Zgjidhni mes temave të orëve analoge ose dixhitale me një sërë sfondesh, fontesh dhe ngjyrash që u përshtaten shijeve, motit ose rastit. Gjallëroni temat e orëve me personazhe nga AR Emoji për të shprehur stilin tuaj, ndërkohë që grafikat e animuara tregojnë veprimet që kryeni, si p.sh. të vrapuarit ose të dëgjuarit muzikë.

  Gjurmoni ecurinë tuaj të fitnesit me orën tonë që mat lehtësisht përbërjen e trupit. Mësoni përqindjen e yndyrës në trup, muskulin skeletor, ujin në trup e më shumë për të arritur qëllimet tuaja. Mirëpo sensori BioActive i Samsung dhe çipi ynë më i shpejtë sjellin novacionin më të madh në Galaxy Watch.

  Kryeni një matje të BIA duke përdorur vetëm 2 gishta në 15 sekonda. Kurdo dhe kudo.Sensori i ri BioActive i Samsung regjistron në kohë reale përbërjen e trupit për t’ju informuar se si të menaxhoni objektivat tuaj për shëndetin.

  Gjurmoni rezultatet e aktiviteteve dhe të fitnesit në orën dhe telefonin tuaj. Numëroni hapat, kontrolloni kaloritë dhe qëndroni në rrjet me GPS. Galaxy Watch4 Classic dikton aktivitetin fizik për të gjurmuar rutinën dhe mbështet më shumë se 90 ushtrime për një raport më të saktë të tyre.

  Me Galaxy Watch4 Classic shijoni çdo hap që bëni me miqtë dhe familjen. Gjurmoni hapat dhe garoni me miqtë në një garë argëtuese përmes panelit mesazheve live. Sfidat shpërblehen me një distinktiv përkujtues dhe një sistem pikësh për ta bërë ushtrimin argëtues, motivues dhe të dobishëm nga ana shoqërore.

  Gjurmuesi i gjumit dikton dhe analizon fazat tuaja të gjumit ndërsa pushoni. Opsionet e përmirësuara të matjes ju lejojnë të kontrolloni nivelet e oksigjenit në gjak dhe gërhitjes.

  Ora e parë inteligjente me sistem operativ Wear të mundësuar nga Samsung, Galaxy Watch4 Classic ofron në kyçin e dorës suaj akses të pandërprerë në aplikacionet e preferuara. Do të merrni një larmi të pasur aplikacionesh nga ato të transmetimit muzikor deri te gjithçka që gjendet në bibliotekën masive të aplikacioneve të shëndetit dhe fitnesit.

  Galaxy Watch4 Classic vjen me sistemin operativ Wear të mundësuar nga Samsung, duke ju dhënë lidhje pa ndërprerje me pajisjet Samsung Galaxy. Kontrolloni ANC në Galaxy Buds2 ose aktivizoni aplikacionet në telefon direkt nga ora juaj. Veçoritë shtesë si busulla e bëjnë Galaxy Watch4 Classic edhe më të kreativ.

  269.00
 • Orë e mençur Samsung Galaxy Watch 4, 44mm BT

  Pothuajse të gjithë ne dëshirojmë të njohim më shumë veten,prandaj projektuam Galaxy Watch4 Classic krejtësisht të ri, që të jetë shoqëruesi në rrugëtimin tuaj drejt një jetese më të shëndetshme.

  Disa modele nuk dalin kurrë nga moda, si p.sh. korniza klasike rrotulluese dhe ekrani plot ndriçim i Galaxy Watch4. Dizajni i rafinuar i ofron një pamje të sofistikuar dorës suaj dhe materialet prej inoksi të cilësisë së lartë shprehin funksionalitetin e saj të fuqishëm dhe intuitiv.

  Qëndroni komodë gjatë gjithë ditës me rripin sportiv Ridge. Materiali i tij fluoroelastomer e mban rripin të qëndrueshëm dhe rezistent ndaj djersës, ndërsa qëndron i palëvizur në kyçin tuaj për t’iu përshtatur stilit tuaj.

  Zgjidhni mes temave të orëve analoge ose dixhitale me një sërë sfondesh, fontesh dhe ngjyrash që u përshtaten shijeve, motit ose rastit. Gjallëroni temat e orëve me personazhe nga AR Emoji për të shprehur stilin tuaj, ndërkohë që grafikat e animuara tregojnë veprimet që kryeni, si p.sh. të vrapuarit ose të dëgjuarit muzikë.

  Gjurmoni ecurinë tuaj të fitnesit me orën tonë që mat lehtësisht përbërjen e trupit. Mësoni përqindjen e yndyrës në trup, muskulin skeletor, ujin në trup e më shumë për të arritur qëllimet tuaja. Mirëpo sensori BioActive i Samsung dhe çipi ynë më i shpejtë sjellin novacionin më të madh në Galaxy Watch.

  Kryeni një matje të BIA duke përdorur vetëm 2 gishta në 15 sekonda. Kurdo dhe kudo.Sensori i ri BioActive i Samsung regjistron në kohë reale përbërjen e trupit për t’ju informuar se si të menaxhoni objektivat tuaj për shëndetin.

  Gjurmoni rezultatet e aktiviteteve dhe të fitnesit në orën dhe telefonin tuaj. Numëroni hapat, kontrolloni kaloritë dhe qëndroni në rrjet me GPS. Galaxy Watch4 Classic dikton aktivitetin fizik për të gjurmuar rutinën dhe mbështet më shumë se 90 ushtrime për një raport më të saktë të tyre.

  Me Galaxy Watch4 Classic shijoni çdo hap që bëni me miqtë dhe familjen. Gjurmoni hapat dhe garoni me miqtë në një garë argëtuese përmes panelit mesazheve live. Sfidat shpërblehen me një distinktiv përkujtues dhe një sistem pikësh për ta bërë ushtrimin argëtues, motivues dhe të dobishëm nga ana shoqërore.

  Gjurmuesi i gjumit dikton dhe analizon fazat tuaja të gjumit ndërsa pushoni. Opsionet e përmirësuara të matjes ju lejojnë të kontrolloni nivelet e oksigjenit në gjak dhe gërhitjes.

  Ora e parë inteligjente me sistem operativ Wear të mundësuar nga Samsung, Galaxy Watch4 Classic ofron në kyçin e dorës suaj akses të pandërprerë në aplikacionet e preferuara. Do të merrni një larmi të pasur aplikacionesh nga ato të transmetimit muzikor deri te gjithçka që gjendet në bibliotekën masive të aplikacioneve të shëndetit dhe fitnesit.

  Galaxy Watch4 Classic vjen me sistemin operativ Wear të mundësuar nga Samsung, duke ju dhënë lidhje pa ndërprerje me pajisjet Samsung Galaxy. Kontrolloni ANC në Galaxy Buds2 ose aktivizoni aplikacionet në telefon direkt nga ora juaj. Veçoritë shtesë si busulla e bëjnë Galaxy Watch4 Classic edhe më të kreativ.

  299.00

Menu Kryesore