• Wireless N150 Router

  Ruteri pa tel Tenda W311R 150 Mbps ofron një zgjidhje të shkëlqyer për të përjetuar performancë më të mirë me valë ndërsa ndani një lidhje interneti me brez të gjerë me shumë kompjuterë përmes një rrjeti të sigurt pa tel. Me W311R, ju mund t’i lidhni lehtësisht kompjuterët tuaj, tastierët, tastierën e lojërave dhe pajisjet e tjera të aktivizuara WiFi me një rrjet pa tel me shpejtësi deri në 150 Mbps. Në përputhje me standardin 802.11n, ai ofron shpejtësi wireless deri në 4 herë më të shpejta dhe rreze 3 herë më të largët se 802.11g duke qëndruar në përputhje me pajisjet 802.11g/b. W311R përfshin gjithashtu një ndërprerës Ethernet me 4 porte 10/100 Mbps për përdorues shtesë. W311R është ideal për të ndarë lidhjen tuaj të internetit në të gjithë shtëpinë ose zyrën e vogël

  Kontrolli i gjerësisë së brezit QoS
  Teknologjia e integruar QoS ndihmon për t’i dhënë përparësi trafikut të ndjeshëm ndaj vonesës, i cili mund t’ju ndihmojë të shikoni një episod të shfaqjes tuaj të preferuar televizive, të bëni një telefonatë ose të luani lojëra me shumë lojtarë pa ndërprerje të shkaktuara nga aktivitete të tjera.

  24.99
 • TENDA A3 150MBPS WIRELESS ROUTER

  Tenda A3 është një zgjerues pa tel në përputhje me valën N që i lejon përdoruesit të krijojnë me lehtësi një rrjet të ri me valë duke u lidhur me një ruter ose të zgjerojnë mbulimin e një rrjeti ekzistues pa tel pa asnjë instalim. Ai tejkalon ndjeshëm gjeneratën e mëparshme Wireless G duke ofruar deri në 150 Mbps rrjet me shpejtësi të lartë për ndarjen e lidhjes në internet, transmetim video ose lojëra në internet. Është gjithashtu i përputhshëm me pajisjet g/b me valë. A3 përfshin një sërë veçorish që e lejojnë atë të shërbejë si një pikë aksesi, urë me pikë aksesi dhe është ideal për t’u përdorur në një rrjet ekzistues pa tel në shtëpi ose zyra të vogla.

  Konfigurimi i lehtë ose rritja e një rrjeti pa tel
  Dëshironi të shkoni në linjë me valë, por disponohet vetëm lidhja me tela ose sinjali është shumë i dobët për t’u lidhur? A3 mund të bëjë gjithçka për ju. Thjesht lidheni atë me rrjetin ekzistues me kabllo duke përdorur një kabllo ose me një pikë të nxehtë WiFi duke përdorur modalitetin e përsëritjes, kompjuterët tuaj, telefonat inteligjentë dhe pads tuaj më pas mund të kenë akses në internet për shfletim, shkarkime, transferim skedarësh me valë.

  Lidhje e avancuar e sigurisë
  Tenda A3 mbështet veçoritë më të fundit të sigurisë me valë për të ndihmuar në parandalimin e aksesit të paautorizuar, qoftë nga një rrjet me valë ose nga Interneti. Mbështetja për WPA dhe WPA2 siguron që ju do të jeni në gjendje të përdorni enkriptimin më të mirë të mundshëm pavarësisht nga pajisjet e klientit tuaj.

  19.99

Menu Kryesore