• Kamerë Solare 4G SIM-CARD UBOX

  1. Kamera jonë përdor vetëm kartën SIM 4G dhe nuk mbështet lidhjen me 3G / GSM / WiFi në shtëpi. Nuk kërkohet kabllo rrjeti LAN! Nuk ka nevojë të konfiguroni wifi! Nuk ka nevojë të lidhni telat dhe kabllot shtëpiake! Rrjeti ynë diellor 4G
  2.kamera përdoret kryesisht në ambjent pa internet, nuk mund të furnizojë me energji elektrike, por ka sinjal celular me kartë SIM dhe diell. Duhet të vendosni SIM kartën në kamera dhe të lidheni me internetin përmes kartës SIM.
  3. Kamera diellore nuk mbështet lidhjen e internetit me ruter. Kamera e rrjetit 4G mbështet ruajtjen në Cloud FTP! Kamerat e rrjetit 4G nuk mbështesin klientët lokalë të PC.
  4. Mbështet aplikacionet celulare, sistemet iOS dhe Android. shikoni në çdo kohë, kudo. Mbështet audio me dy drejtime.

  128.00 124.99

  Kamerë Solare 4G SIM-CARD UBOX

  128.00 124.99

Menu Kryesore