• Prerëse Flokësh VGR V-085

  Dorëzimi i shpejtë-Seti ynë i prerësit të flokëve përfshin 1* prerëse flokësh, 3* krehër limit, 1* kabllo karikimi USB, 1* furçë pastrimi, ju lutemi vini re: nuk përmban vaj!
  Grooming Pro Li Outliner: Pamja elegante, e vogël dhe e lëvizshme, mund të krijojë lehtësisht një shumëllojshmëri modelesh flokësh. Precisioni automatik i mprehtë i përmirësuar dhe thikat e qëndrueshme të dizajnuara për prerje flokësh në shtëpi janë të qëndrueshme, të shpejta, të lehta dhe të sakta për prerjen e flokëve.
  Prerëse flokësh në shtëpi: Qerëse flokësh për kujdesin personal me 3 mburoja aksesore plastike të cilësisë së lartë ABS: 1mm, 2mm, 3mm, përfshin gjithashtu përshtatës, furçë pastrimi. I përshtatshëm për burrë, grua, të moshuar, bebe, fëmijë, berber.
  Portativ dhe zhurmë e ulët: Këto gërshërë flokësh me performancë të lartë me zhurmë të ulët kanë një kohë funksionimi pa kabllo prej 120 minutash, karikimi me USB është shumë i përshtatshëm për përdorimin tuaj të përditshëm dhe të udhëtimit, është i lehtë për të prerë flokët dhe nuk do t’ju bllokojë flokët. Tehu i rrumbullakët në formë R, i cili është në kontakt të butë me lëkurën, mund të shmangë dëmtimin aksidental të sipërfaqes së lëkurës.
  Dhurata perfekte: Prerësja jonë e flokëve ka një formë elegante, e vogël dhe e lëvizshme, e lehtë për t’u mbajtur, e cila do të jetë zgjedhja juaj ideale në prerësin e flokëve. Në të njëjtën kohë, është edhe dhurata më e mirë për burrin dhe të dashurin tuaj.

  19.99
 • Prerëse Flokësh VGR

  Përdorimi ideal: Prerje flokësh, mjekër dhe mustaqe, rregullim të trupit
  Udhëzime për kujdesin: Pasi të keni përdorur pajisjen hiqni udhëzuesin e prerjes dhe përdorni furçën e pastrimit për të pastruar trupin e pajisjes, në mënyrë që të hiqni qimet nga tehu i prerjes.
  Veçoritë: Gama e rregullueshme e prerjes, e ringarkueshme, e lehtë për t’u pastruar, koka e shkëputshme, jo alergjike, karikim direkt me përshtatësin zyrtar

  24.99
 • Tharëse Flokësh VGR

  Tharëse flokësh nga brendi botërorë VGR

  24.00

Menu Kryesore