• Fshesë Airbot Supersonics 3.0

    Dizajn i ri i dorezës së hollë, peshë e reduktuar, kapje më e rehatshme për pastrim të përditshëm portativ.

    Motori me çift rrotullues të lartë 19000 Pa jep fuqi të qëndrueshme vakumi për pastrim të shpejtë të shtëpisë.

    Treguesi LED inteligjent i lartë tregon nivelin e baterisë, njohin statusin e pastrimit në kohë reale dhe planifikoni orarin e karikimit.

    149.99

Përzgjedhja Produkteve

Ska Produkte në Shportë.

Filtro Produktet