• Extender Kit 1080p HDMI – IP, Manhattan 207959

  Zgjatni me lehtësi një sinjal high-definition nëpërmjet një kablloje të vetme Ethernet

  Manhattan 1080p HDMI over Ethernet Extender Kit është zgjidhja ideale për të lidhur pothuajse çdo burim HDMI (PlayStation, Xbox, Blu-ray player, marrës satelitor, regjistrues dixhital, etj.) me një ekran HD ose projektor deri në 120 m (369 ft). larg duke përdorur një IP Network dhe një kabllo të vetme Ethernet. Këta zgjerues HDMI me fuqi ofrojnë video me rezolucion 1080p dhe transmetim audio me shumë kanale në distanca më të gjata sesa është e mundur vetëm me kabllot HDMI. Plus, modulet e transmetuesit dhe marrësit kanë porte shtesë 3,5 mm për Infrared (IR) për të lejuar kontrollin e burimit nga vendndodhja e ekranit.

  Zgjidhje fleksibile për shumë aplikacione A/V

  Ideale për shfaqje tregtare, klasa, kinema në shtëpi, salla konferencash, zyra biznesi dhe aplikacione për shitje, Manhattan 1080p HDMI- IP Extender Kit është një zgjidhje me kosto efektive që rrit dhe shtrin një sinjal HDMI aty ku nevojitet. Kablloja Ethernet – UTP, SSTP ose SFTP (kabllot nuk përfshihen) – është më pak e shtrenjtë dhe më e lehtë për t’u instaluar sesa kabllot HDMI dhe përsëritësit e sinjalit. Kur përdoret me pajisjen tonë Extender, ky kabllo jep një pamje të qartë, dhe të gjallë në distanca më të gjata.

  Ndërtim cilësor dhe instalim i lehtë

  HDCP në përputhje me HDMI, kompleti Manhattan 1080p HDMI-IP Extender është testuar për të garantuar performancën dhe besueshmërinë. Instalohet shpejt pa pasur nevojë të ekzekutojë softuer ose të instalojë pajisje shtesë.

  Zgjat një sinjal HDMI nga një burim HDMI në një monitor ose projektor High Definition (HD) deri në 120 m (396 ft.) duke përdorur një ndërprerës rrjeti të pamenaxhuar dhe një kabllo Ethernet
  Punon me infrastrukturat ekzistuese të rrjetit nëpërmjet TCP/IP
  Mbështet tre konfigurime lidhjeje: lidhje direkte nga njësia e transmetuesit (Tx) me njësinë e marrësit (Rx); Kalimi i njësisë Tx në rrjet në njësinë Rx; Kalimi i njësisë Tx në rrjet në shumë njësi Rx
  Mund të lidhë deri në 250 ekrane në rrjet me njësi shtesë Rx
  Mbështet bandwidth të videos deri në 165 MHz dhe 1,65 Gbps për kanal (4,95 Gbps në total) për ekranet 1080p
  Mbështet formatin e audios të pakompresuar me 8 kanale LPCM pa humbje dhe tSurround Sound 5.1
  Ofron kabllo IR Tx dhe Rx që lejojnë kontrollin e përshtatshëm në distancë të burimit të sinjalit HD
  Plotësisht në përputhje me HDCP për të mbrojtur transmetimin e përmbajtjes High Definiton dhe për të siguruar marrje cilësore
  Plug and play — nuk kërkon instalim ose konfigurim
  Një zgjidhje fleksibile audio/video për salla konferencash (kur ndani ide dhe të dhëna), sinjalistikë dixhitale (duke zgjatur distancat midis ekraneve) dhe aplikacione të tjera
  E përputhshme me sistemet e lojërave PlayStation dhe Xbox,Blu-ray player, set-top boxes, marrës satelitor dhe më shumë.

  139.00
 • Spliter 4K Compact 4-Port HDMI, Manhattan 207706

  Shpërndani me lehtësi një sinjal të vetëm Ultra-High-Definition (UHD) në ekrane të shumta.
  Ndarësi HDMI 4K i Manhattan me përforcues të integruar transmeton një sinjal HDMI 4K nga një burim i vetëm UHD deri në katër ekrane UHD.
  Cilësia më e mirë e mundshme e imazhit dhe instalimi i lehtë
  Pajtueshmëria e plotë me HDMI dhe HDCP 1.4 siguron që Spliteri HDMI 4K i Manhattan nuk ofron asgjë më pak se performanca dhe besueshmëria me cilësi të lartë. Ai jep rezolucion kinematografik 4K dhe mbështet video 3D, Deep Color, si dhe audio LPCM, DTS dhe Dolby TrueHD.Nuk kërkohet konfigurim softueri ose hardueri ose cilësime të ndërlikuara.

  Rezolucioni [email protected], video e plotë 3D dhe Deep Color
  Mbështet bandwidth të videos deri në 340 MHz dhe 3,4 Gbps për kanal (10,2 Gbps në total) për ekranet 4Kx2K
  Mbështet 36-bit ngjyra të thella (12-bit për kanal) dhe hapësirën e ngjyrave sYCC
  Mbështet audio të kompresuar DTS-HD Master, Surround Sound 7.1, Dolby TrueHD dhe audio të pakompresuar LPCM me 8 kanale
  Në përputhje me HDCP
  Ndarëse të shumta (gjithsej pesë) mund të kaskadohen për të mbështetur 16 ekrane 4K
  Punon me sistemet e lojërave PlayStation dhe Xbox, lojtarët Blu-ray, set-top boxes, marrës satelitor dhe më shumë
  Plug and Play
  Konektor të veshura me ar për lidhje pa korrozion

  49.00

Menu Kryesore