• Peshore smart ACME SC103, e zezë

    Me peshoren inteligjente ACME SC103 Bluetooth ju mund të matni jo vetëm peshën tuaj. Ju mund të gjurmoni ndryshimet e yndyrës së trupit tuaj. Përveç kësaj, ju mund të kontrolloni BMI-në tuaj dhe të shihni se ku qëndroni sipas moshës dhe gjinisë tuaj me peshën tuaj. Një funksion tjetër i shkëlqyeshëm matja e BMR e cila ju tregon se sa kalori ju nevojiten për të kryer funksione themelore ditore, si frymëmarrja ose tretja. Të gjitha këto statistika shkojnë në telefonin tuaj sapo ta sinkronizoni me peshoren, në mënyrë që të mund të gjurmoni me lehtësi trendet dhe të shihni ndryshimin e rezultateve në aplikacionin special.

    39.00

Menu Kryesore