• Arctic Hunter Bang Backpack

  Çantë shpine udhëtimi për burra dhe gra. Doreza e saj e sipërme është e shkëlqyeshme për ngritje. Kjo çantë shpine ju ndihmon gjithashtu të karikoni pajisjet tuaja celulare në lëvizje. Ju mund të lëvizni nëpër rrugët e qytetit më lehtë se kurrë, pa pasur nevojë të shqetësoheni për kushtet e motit për shkak të pëlhurës së tij poliestër që është i papërshkueshëm nga uji dhe pluhuri.

  27.9939.99

  Arctic Hunter Bang Backpack

  27.9939.99
 • Arctic Hunter Deus Backpack

  Një çantë shpine rezistente ndaj ujit me rripa shpatullash që mund të fshihen dhe të ndërrojnë çantën e shpinës në çantë. Këto rripa supe janë bërë nga shkumë për t’ju bërë të ndiheni rehat kur e mbani atë. Ju mund të lëvizni nëpër rrugët e qytetit më lehtë se kurrë, pa u shqetësuar për kushtet e motit.

  27.9939.99

  Arctic Hunter Deus Backpack

  27.9939.99
 • Arctic Hunter Tube Backpack

  Një kombinim i materialit të fortë dhe të butë. Kjo çantë shpine është bërë nga materiali EVA (Ethylene Vinyl Acetate) dhe poliestër i butë rezistent ndaj ujit, kundër gërvishtjeve. Dizajni i tij superior ofron stil të pashembullt dhe zgjidhjet e zgjuara të integruara mbajnë të gjitha gjërat tuaja të rregulluara në mënyrë të përsosur. Ju mund të lëvizni nëpër rrugët e qytetit më lehtë se kurrë.

  55.9979.99

  Arctic Hunter Tube Backpack

  55.9979.99
 • Arctic Hunter Rog Backpack

  Çantë shpine me dizajn ergonomik që bie në sy, e mbushur me veçori për ta bërë jetën tuaj më të lehtë. Dizajni i tij superior ofron stil të pashembullt dhe zgjidhjet e zgjuara të integruara mbajnë të gjitha gjërat tuaja të rregulluara në mënyrë të përsosur. Kjo çantë shpine ju ndihmon gjithashtu të karikoni pajisjet tuaja celulare në lëvizje. Ju mund të lëvizni nëpër rrugët e qytetit më lehtë se kurrë, pa u shqetësuar për kushtet e motit.

  41.9959.99

  Arctic Hunter Rog Backpack

  41.9959.99
 • Arctic Hunter Halo Backpack

  Çantë shpine me dizajn ergonomik që bie në sy, e mbushur me veçori për ta bërë jetën tuaj më të lehtë. Dizajni i tij superior ofron stil të pashembullt dhe zgjidhjet e zgjuara të integruara mbajnë të gjitha gjërat tuaja të rregulluara në mënyrë të përsosur. Kjo çantë shpine ju ndihmon gjithashtu të karikoni pajisjet tuaja celulare në lëvizje. Ju mund të lëvizni nëpër rrugët e qytetit më lehtë se kurrë, pa u shqetësuar për kushtet e motit.

  41.9959.99

  Arctic Hunter Halo Backpack

  41.9959.99
 • Arctic Hunter Bolton Backpack

  Çantë shpine me dizajn ergonomik që bie në sy, e mbushur me veçori për ta bërë jetën tuaj më të lehtë. Dizajni i tij superior ofron stil të pashembullt dhe zgjidhjet e zgjuara të integruara mbajnë të gjitha gjërat tuaja të rregulluara në mënyrë të përsosur. Kjo çantë shpine ju ndihmon gjithashtu të karikoni pajisjet tuaja celulare në lëvizje. Ju mund të lëvizni nëpër rrugët e qytetit më lehtë se kurrë, pa u shqetësuar për kushtet e motit.

  37.9954.99
 • Arctic Hunter Suit Backpack

  Çantë shpine me dizajn ergonomik që bie në sy, e mbushur me veçori për ta bërë jetën tuaj më të lehtë. Dizajni i tij superior ofron stil të pashembullt dhe zgjidhjet e zgjuara të integruara mbajnë të gjitha gjërat tuaja të rregulluara në mënyrë të përsosur.

  37.9954.99

  Arctic Hunter Suit Backpack

  37.9954.99
 • Arctic Hunter Bler Backpack

  Kjo çantë shpine është prej pëlhure miqësore me mjedisin, rezistente ndaj ujit që bie në sy, e mbushur me veçori për ta bërë jetën tuaj më të lehtë. Ka hapësirë të madhe dhe ndarje shumëfunksionale për laptopin, tabletin dhe sende të tjera të vlefshme. Kjo çantë shpine ju ndihmon gjithashtu të karikoni pajisjet tuaja celulare në lëvizje. Ju mund të lëvizni nëpër rrugët e qytetit më lehtë se kurrë, pa u shqetësuar për kushtet e motit.

  27.9939.99

  Arctic Hunter Bler Backpack

  27.9939.99
 • Arctic Hunter Strop Backpack

  Çantë shpine me dizajn ergonomik që bie në sy, e mbushur me veçori për ta bërë jetën tuaj më të lehtë. Dizajni i tij superior ofron stil të pashembullt dhe zgjidhjet e zgjuara të integruara mbajnë të gjitha gjërat tuaja të rregulluara në mënyrë të përsosur. Kjo çantë shpine ju ndihmon gjithashtu të karikoni pajisjet tuaja celulare në lëvizje. Ju mund të lëvizni nëpër rrugët e qytetit më lehtë se kurrë, pa u shqetësuar për kushtet e motit.

  27.9939.99
 • Arctic Hunter Hera Backpack

  Kjo çantë shpine biznesi është bërë nga material rezistent ndaj ujit, që merr frymë me zinxhirë të papërshkueshëm nga uji. Dizajni me frymëmarrje i pjesës së pasme ju pengon të djersiteni dhe e bën atë ideal për përdorim të përditshëm. Ai gjithashtu ka një ndarje të dedikuar për laptop që mban laptopë deri në 15.6 inç. Shumë xhepa funksionalë mund të mbajnë pajisje elektronike dhe nevoja të përditshme. Një rrip bagazhi lejon që çanta e shpinës të vendoset në çantat e karrocave.

  23.9934.99

  Arctic Hunter Hera Backpack

  23.9934.99
 • Arctic Hunter Ness Backpack

  Një çantë shpine e bërë nga pëlhurë e papërshkueshme nga uji dhe kundër gërvishtjeve që është e lehtë për t’u mbajtur për shkak të dorezave të saj të rehatshme në pjesën e sipërme dhe anash. Gjithashtu vjen me një rrip të veçantë që mund ta lidhni në dorezën e një valixheje. Një çantë shpine ideale që vjen me një ndarje të veçantë laptopi të mbushur dhe një xhep anësor për më shumë sende personale. Kjo çantë shpine ju ndihmon gjithashtu të karikoni pajisjet tuaja celulare në lëvizje.

  23.9934.99

  Arctic Hunter Ness Backpack

  23.9934.99

Përzgjedhja Produkteve

Ska Produkte në Shportë.

Filtro Produktet