• Stabilizues për celular,Gimbal White Shark GMB-005 Nobori

    White Shark NOBORI është një gjymtyrë për pajisjen tuaj të zgjuar e cila ju lejon të regjistroni video të shkëlqyera stabile pa gjurmë lëkundjeje. Ka një stabilizim prej 3 boshtesh dhe ka edhe 3 mënyra të ndryshme pune; Mënyra e përcjelljes së panelit dhe pjerrësisë, mënyra e pasimit dhe mënyra e bllokimit. Ekziston gjithashtu një aplikacion i disponueshëm për ju për pajisje Andorid ose iOS. Aplikacioni ju lejon të përdorni funksione tjera si ndjekja e fytyrës dhe objektit, afatet kohore, afatet rrotulluese.

    Telefonat inteligjentë të mbështetur me max. 6.5 “diagonale e ekranit.

    Joystick për kontrollin e këndit të rrotullimit dhe rrotullimit.

    Ndjekja e fytyrës dhe objektit e mbështetur nga aplikacioni Gimabl Pro (Android dhe iOS).

    132.59

Menu Kryesore