Android Box dhe Joystick

49.99

Në Stok

Lista e lojërave, duke përfshirë lojërat emulatore ps1/atari/mame/sfc/fc/gba/gb/gbc/md, duke përfshirë (64 GB) 15000 lojëra
Loja e historisë, lojë e regjistrimit në listë, e klasifikuar sipas lojës së hyrjes në kohë
Koleksioni i lojërave, shtypni gjatë butonin START për tre sekonda për të mbledhur ose mbledhur lojërat tuaja të preferuara
Kërko lojë, bazuar në lojën e plotë angleze ose pyetjen e fjalëve kyçe, pyetja e parë e lojës së përputhjes së shkronjave kineze
Cilësimet e lojës, cilësimet e tonit të tastit, shfaqja e skedarëve lokalë, parazgjedhja, informacioni i sistemit, cilësimet e daljes
Krahasuar me një dorezë me tela, doreza me valë do të shmangë të qenit afër televizorit dhe do të mbron sytë tuaj në mënyrë më efektive. Njësi mini kokë me dorezë pa tel.
Veprim i thjeshtë. Thjesht lidhni tastierën e lojës me portën e televizorit, lidhni kabllon e të dhënave USB të furnizimit me energji elektrike me konsolën e lojës dhe rregulloni burimin e televizorit në kanalin përkatës HD dhe ekrani i listës së lojërave mund të shfaqet në televizor.

Additional information

Numri i Lojrave

15000 lojra

Gjuhët e mbështetura

Kinezisht, Kinezisht Tradicionale, Anglisht, Portugeze, Spanjisht, Frëngjisht, Gjermanisht, Italisht, Rusisht, Tajlandisht

Dimenzionet

17*12*12 cm

Procesori

RK3066

Pesha

450g

Menu Kryesore