Baby Monitor 4.3inch TFT LCD Video

62.9974.99 (-16%)

Në Stok

Përdorimi i metodave: Karikoni plotësisht njësinë prindërore përpara përdorimit, shtypni çelësin ON/OFF për ta ndezur Lidhni prizën kryesore për të nisur njësinë e foshnjës, do të shfaqet një imazh kur punon. Vendoseni njësinë e foshnjës në një vend të përshtatshëm dhe rregulloni pamjen këndi i kamerës derisa të jeni të kënaqur me imazhin në njësinë mëmë

Additional information

Shpejtësia e të dhënave

3 Mbps

Lloji i spektrit të përhapjes TX

FHSS

Lloji i modulimit

GFSK

Fuqia e transmetimit

17dBm

Gama maksimale e transmetimit

Jashtë 100 m ( eye ofight

Gama e temperaturës së funksionimit

0 – 40 Deg.C / 0 – 104 Deg.F

Gama e lagështisë së funksionimit

85 përqind RH

Rezolucioni i shikimit të natës

640 x 480

Menu Kryesore