Dron Set 998 PRO

47.9970.00 (-31%)

Në Stok

SKU: D20230004 Category:

Specifikimi

Additional information

Kamera

Kamera 4K për foto dhe video, transmetim Wifi përmes aplikacionit në kohë reale

Transmetuesi

Transmetuesi dixhital 2.4 GHz ofron shpejtësi dhe distancë të ndryshme deri në 100 metra.

Shpejtësia

3 cilësime shpejtësie (fillestare, e mesme, e avancuar).

Xhiroskopi

Xhiroskop me 6 boshte, i cili ofron stabilitet, rezistencë më të fortë ndaj erës, më i lehtë për t'u kontrolluar.

Materiali

Plastike me komponente elektronike.

Madhësia

6,5 x 12 x 5 cm (e palosur), 28 x 20 x 5 cm (e hapur)

Koha e fluturimit

rreth 10 minuta

Koha e karikimit

rreth 70 minuta

Gama

Deri në 100 metra (pa pengesa)

Bateria e dronit

3.7V 500mAh LI-PO

Dron Set 998 PRO

47.9970.00 (-31%)

Add to Cart

Përzgjedhja Produkteve

Ska Produkte në Shportë.