GAME 4 PIECE SET K20

28.00

Në Stok

Specifikimi

Additional information

Paketa përfshine

Tastierë, në ngjyrë të zezë
Maus në të zezë me 6 butona dhe ndjeshmëri 3600 DPI
Kufje me tel në të zezë me jeshile
Mousepad

GAME 4 PIECE SET K20

28.00

Add to Cart

Përzgjedhja Produkteve

Ska Produkte në Shportë.