Gjurmuesi i Makinave GPS Ndjekje në Kohë Reale TK103A

49.9959.99 (-17%)

Në Stok

Automjete e specializuar (12-24v)
Gjurmim dhe monitorim i dyfishtë LBS+GPS në kohë reale
Bateri polimer 350MA e integruar
fikni vajin dhe energjinë elektrike nga distanca (duhet të zgjidhni sensorin opsional të vajit)
Ndjekja/zhgjurmimi i SMS-ve
Alarmi i zonës GPS Bling
SOS, Geo-gardh, lëvizje, mbi shpejtësi, alarm i ulët i baterisë
alarmi i derës, alarmi i acc, alarmi i dridhjes (duhet sensor opsional i dridhjes), testi i vajit
Modaliteti i kursimit të trafikut GPRS
Ndjekja e SMS me lidhjen e hartës së Google
Adresa e fjalëve e raportuar me SMS
Ndjekja përmes internetit, PC dhe APP-së për Smartphone

Additional information

1

Kub i vogël

dimensionet: 83mm*54mm*26mm,

pesha: 120 g, e lehtë për t'u fshehur.

2

Orientimi i mbështetjes pa server të orientuar:

mund të zbulojë në kohë reale gjatësinë dhe gjerësinë gjeografike, kohën dhe shpejtësinë.

3

Duke përdorur softuerin e hartës publike dhe duke futur me dorë gjatësinë dhe gjerësinë gjeografike,

mund të zbuloni informacionin në kohë reale të pozicionit.

4

Nëse objektivi që po kërkoni hyn në parking nëntokësor ose në një zonë tjetër të verbër GPS,

gjurmuesi do t'ju informojë për orientimin e fundit.

5

Merrni adresën absolute me SMS

6

Ndalimi dhe rifillimi i motorit në distancë.

7

funksioni i gjurmimit sipas kohës dhe frekuencës

8

Rivendosja në distancë me butonin sms dhe rivendosje në pajisje

9

Fuqia hyrëse: 12V-24V DC

10

Treguesi LED GSM/GPS

11

Numri i autorizuar i shtuar dhe i fshirë funksion

12

Mbështet funksionin e alarmit të fshehur dhe monitorit

13

Gjeo-gardhi

14

Alarmi i derës

15

Alarmi ACC

16

Sinjalizim i lëvizjes:

17

Alarmi mbi shpejtësinë

18

Funksioni i alarmit të baterisë së ulët

19

Kontrolloni statusin e automjeti

Menu Kryesore