Google Chrome Cast HDMI Streaming

20.00

Në Stok

Categories: ,
Google Chrome Cast HDMI Streaming
Cmimi : 20€ 🔵🟢

Përdorni smartphone / laptop / pajisje celulare për të transmetuar shfaqjet tuaja të preferuara televizive, filma, sporte, lojëra, muzikë dhe video në modë në ekranin e madh të televizorit tuaj. Uluni dhe relaksohuni dhe lëreni përmbajtjen tuaj të flasë, të këndojë, të interpretojë ose të interpretojë. I pajtueshëm me sistemet iOS dhe Android.
Paketimi dhe Specifikat :
Chromecast, Power cable, Power adapter with Ethernet port
Dimensions (Overall): .54 inches (H) x 2.3 inches (W) x 2.3 inches (D)
Weight: .1 pounds
Features: DVD, VCR Players and Set Top Box: Wi-Fi, streaming capability
Data Storage Drive Capacity: No built-in storage
Wireless Standard: IEEE 802.11ac
Wireless Technology: Wi-Fi
Wireless Frequency/Band: 2.4 GHz, 5.0 GHz
Connectivity: HDMI, RJ-45 (Ethernet), Micro USB
Streaming Content: Pandora, Hulu, Netflix, HBO Now, iHeartRadio, YouTube, etc
Video Resolution: 1080
Electronics General Compatibility: HDTVs

Menu Kryesore