Kabllo e rrymës ACME SH3103 Smart Wifi 3 dalje prizë + 4 usb

56.90

Në Stok

ACME SH3103 Power Strip mund ta shëndrrojë çdo pajisje elektrike në një intelegjente.

7 prej tyre njëherësh për të qenë më të saktë.

Lidhni pajisjet tuaja duke përdorur 3 prizat e energjisë dhe 4 portat USB.

Mund të kontrolloni përmes aplikacionit Smart life të gjitha pajisjet tuaja që janë të lidhura me këtë pajisje.

Additional information

Brendi

ACME

Lidhjet

Wi-Fi, IEEE 802.11 b / g / n

Hyrja

AC 100–240 V, 50/60 Hz

Dalja

AC 100–240 V

Dalja USB

DC 5 V, 4 A (20 W)

Priza

3

Aplikacion

Smart Life ”për iOS dhe Android

Gjatësia e kabllos

3m

Menu Kryesore