Kabllo e rrymës ACME SH3305 Smart Wifi 6 dalje prizë + 4 USB

69.90

Në Stok

ACME SH3305 Smart Wi-Fi Power Strip mund ta shndërrojë çdo pajisje elektrike në një inteligjent!

10 prej tyre njëherësh, për të qenë të saktë! Lidhni pajisjet tuaja duke përdorur 6 prizat e energjisë dhe 4 portat USB.

Një aplikacion për të kontrolluar karikimin e pajisjes, ndriçimin apo edhe ngrohjen elektrike.

Keni harruar të fikni ngrohësin para se të dilni? Nuk është problem! Tani mund ta bëni atë në distancë përmes aplikacionit Smart Life.

ACME SH3305 Smart Wi-Fi Rrip Power? Ky model vjen me një ndërprerës të integruar.

Nëse ka ndonjë mundësi për mbingarkesë, rryma elektrike thjesht do të mbyllet.

Additional information

Brendi

ACME

Priza

6

Aplikacion

mart Life ”për iOS dhe Android

Gjatësia e kabllos

3m

Menu Kryesore