Kabllo karikuese per orë FitBit Versa3/Sense

24.00

Në Stok

Mbajeni orën tuaj inteligjente plotësisht të ngarkuar me një kabllo të hollë karikimi që futet në çdo portë USB. Punon me orët Sense dhe Versa 3. Nuk është në përputhje me Versa 2.

Menu Kryesore