Kamer e Jashtme Wireless 3.0MP

28.00 24.99 (-38%)

Clear
SKU: K2023000031 Category:

Additional information

APP

V380 Pro

3 lloje të metodës së lidhjes në rrjet

WIFI, pikë e nxehtë AP, kabllo rrjeti RJ45

3 lloje të modalitetit të shikimit të natës

vizion nate infra të kuqe, vizion nate me ngjyra të plota, vizion nate me dritë inteligjente

Audio me dy drejtime

MIC i integruar dhe altoparlant

Struktura e sistemit

Sistemi i integruar Linux, struktura e çipit ARM

Çipi

AK3918E

Rezolucioni

3.0 MP

Rezolucioni i sensorit

1/2,9" GC2063/SC2232H 1920×1080

Lente

4 mm

Këndi i shikimit

80°

Pan-anim

Rrotullohet horizontalisht:355° Vertikalisht:90°

Sasia e pikës së paracaktuar

6 copë

Standardi i kompresimit të videos

H.265/20FPS

Formati i videos

PAL

Ndriçimi minimal

[email protected](F2.0,VGC ON),O.Luxwith IR

Grila elektronike

Auto

Reduktimi i zhurmës

2D, 3D

Sasia e led

16 copë LED e bardhë + 12 copë LED infra të kuqe

Lidhje rrjeti

WIFI, AP Hotspot, porta e rrjetit RJ45

Shikimi i natës

Çelësi IR-CUT automatik, rreth 5-8 metra (ndryshon nga mjedisi)
Led i bardhë mund të jetë telekomandë përmes APP-së: ① AKTIVE ② FIKUR ③ Auto

Audio

Mikrofoni dhe altoparlanti i integruar, mbështesin transmetimin audio me dy drejtime dhe në kohë reale

Alarmi

Zbulimi i lëvizjes dhe shtytja e figurës
Zbulimi i ndërhyrjes së njeriut me AI (opsionale)

Menu Kryesore