Kamera e Brendshme ne Forme Ore Dixhitale

32.99 29.99 (-25%)

Clear
SKU: K2023000066 Categories: ,

Additional information

Modeli

VRT-K01-L

APP

V380 Pro

Struktura e sistemit

Sistemi i integruar Linux, struktura e çipit ARM

Çipi

AK3918E V200

Rezolucioni i sensorit

CMOS GC1054 1280*720

Lente

3.6 mm

Pjerrësia e tërthortë

Horizontale: 355 gradë Vertikale: 90 gradë (Me manual)

Këndi i shikimit

80 gradë

Karakteristika e orës

Mbështetje

Sasia e pikës së paracaktuar

6 copë

Standardi i kompresimit të videos

H.264/25FPS

Formati i videos

PAL

Ndriçimi minimal

[email protected](F2.0,VGC ON), O.Luxwith IR

Kompensimi i dritës së prapme

Mbështetje

Reduktimi i zhurmës

2D, 3D

LED infra të kuqe

6 copë LED infra të kuqe

Lidhja e rrjetit

Mbështetje WIFI, pikë e nxehtë AP (pa portën e rrjetit RJ45)

Versioni i natës

Ndërprerës i dyfishtë i dritës automatike, 8 metra (ndryshon nga mjedisi)

Audio

Mikrofoni dhe altoparlanti i integruar, mbështet transmetimin e dyanshëm të audios në kohë reale. Standardi i kompresimit të audios ADPCM, kodi i transmetimit vetë-përshtatës

Alarmi

①Zbulimi i lëvizjes, shtytja e figurës

Menu Kryesore