Kamere e Brendshme Wireless 2.0MP

25.00 21.99 (-37%)

Clear
SKU: K2023000032 Category:

Additional information

APP

V380 Pro

Struktura e sistemit

Sistemi i integruar Linux, struktura e çipit ARM

Çipi

AK3918E

Rezolucioni

2.0 MP

Rezolucioni i sensorit

1/2,9" GC2063/SC2232H 1920×1080

Lente

4 mm

Këndi i shikimit

80°

Pan-anim

Rrotullohet horizontalisht:355° Vertikal:0°

Standardi i kompresimit të videos

H.265/20FPS

Formati i videos

PAL

Ndriçimi minimal

[email protected](F2.0,VGC ON),O.Luxwith IR

Grila elektronike

Auto

Reduktimi i zhurmës

2D, 3D

Sasia LED

10 copë LED e bardhë + 10 copë LED infra të kuqe

Lidhje rrjeti

WIFI, AP Hotspot, porta e rrjetit RJ45

Rrjeti

Transmetimi me valë WIFI (mbështetje protokollin pa tel IEEE802.11b/g/n)

Shikimi i natës

Çelësi IR-CUT automatik, rreth 5-8 metra (ndryshon nga mjedisi)

Audio

Mikrofoni dhe altoparlanti i integruar, mbështesin transmetimin audio me dy drejtime dhe në kohë reale

Menu Kryesore