Kamerë e Brendshme Wireless CareCam

35.0050.00 (-30%)

Out of stock

Memorje 32GB e përfshir në cmim.🔴

● 3.0MP 1080P Full HD
● HD kualitet i lart i fotografisë.
● Night Vision Infrared – pamje shum të mir gjat natës.
● 2-way audio – e inqizon zërin dhe ka mikrofon.
● Motion Detect – detektues i lëvizjëve.

SKU: K202300009 Categories: , Tags: , ,

Kamer e Brendshme Wireless për Monitorim 🔴

Memorje 32GB e përfshir në cmim.🔴

Kamere E Brendshme Monitorimi me Wireless ju mundëson monitorimin e shtëpis tuaj apo lokalin tuaj në cdo kohë kudo në botë live , Kamera Intelegjente Detekton Lëvizjet dhe Inqizon zërin me 2way-audio, si dhe ka night vision per pamje të pastërta gjat natës.

● 3.0MP 1080P Full HD
● HD kualitet i lart i fotografisë.
● Night Vision Infrared – pamje shum të mir gjat natës.
● 2-way audio – e inqizon zërin dhe ka mikrofon.
● Motion Detect – detektues i lëvizjëve.

Menu Kryesore