Kamere e Jashtme Wireless – Lamp Form

38.00 34.99 (-24%)

Clear
SKU: K2023000027 Categories: ,

Kamere e Jashtme Wireless – Lamp Form

Specifikimi:

【Pixels】2.0MP
【100% pa tel】: Kjo kamerë është e ndërtuar me një lidhës llambë llambë e cila mund të instalohet në çdo mbajtës llambë E27, instalimi është po aq i lehtë sa instaloni një llambë.
【 Zbulimi i njeriut】 Zbulimi i lëvizjes së njerëzve.
【Shikimi i natës me ngjyra & 1080P Full HD】: 1920×1080 Super HD, kjo kamerë e jashtme e sigurisë IP mund të ofrojë cilësi fotografie Ultra HD gjatë gjithë ditës dhe gjithsesi të arrijë një pamje vëzhgimi me rreze të gjerë dhe me ngjyra prej 80 TF natën me 6 prozhektorë të integruar dhe 6 Drita infra të kuqe, ideale për mbrojtjen e territorit tuaj (zona parkimi, garazh, oborr, oborr i përparmë, etj.) nga dëmtimet e jashtme.
【Kamera e jashtme e sigurisë PTZ】: Kamera Pan-Tilt-Zoom me lundrim mbulon diapazonin e rrotullimit 350° horizontale dhe 90° vertikale, duke monitoruar shtëpinë tuaj në të gjitha drejtimet. Asnjë kënd nuk mund të jetë jashtë mbikëqyrjes. Funksioni i zmadhimit dixhital ju lejon të zmadhoni për të parë më shumë detaje dhe të zmadhoni për të parë të gjithë fushën e shikimit. Ajo vjen me mikrofon dhe altoparlant të integruar për audio të dyanshme për të folur dhe dëgjuar vizitorët ose për të penguar të huajt e dyshimtë.

Menu Kryesore