Karikues Wireless ACME CH305 Dual,2×10 W

41.60

Në Stok

A nuk jeni lodhur duke mbingarkuar brendësinë e shtëpisë tuaj?

Tani e tutje mund të harroni karikuesit e tjerë dhe të blini vetëm një për të gjitha pajisjet e përputhshme Qi.

Veçanërisht i rehatshëm dhe i lehtë për t’u përdorur, karikuesi ACME CH305 Dual Wireless do të bëjë që ju të harroni karikuesit e tjerë tradicional.

Thjesht vendosni pajisjet tuaja të zgjuara në ngarkues dhe ato do të fillojnë të ngarkohen njëkohësisht.

Në mënyrë që të lexoni mesazhin ose të merrni një telefonatë,thjesht kapni telefonin tuaj.

Karikuesi ACME CH305 Dual Wireless është bërë nga goma falë të cilave ngarkuesi dhe telefoni ngjiten fort në çdo sipërfaqe.

Additional information

Brendi

ACME

Distanca e karikimit

Deri në 6 mm

Tregues

LED

Dalja 1

DC 5 V, 1 A / DC 9 V, 1.1 A (10 W)

Dalja 2

DC 5 V, 1 A / DC 9 V, 1.1 A (10 W)

Menu Kryesore