Karrige Gaming White Shark Nitro GT

324.00

Në Stok

White Shark Nitro GT është një karrige gaming me një sipërfaqe të bërë nga Eko-lëkure në të zezë / të bardhë. Mbështetësit e duarve rregullohen nga lartësia, mund të rrotullohen majtas dhe djathtas, të zhvendosen brenda / jashtë ose përpara dhe prapa (4D). Lartësia e sediljes mund të rregullohet nga susta e ajrit dhe një dorezë e vogël në anën e djathtë. Mbështetësja është e fiksuar, por karrigia mund të anohet në një pozicion vertikal.

Categories: ,

Additional information

Brendi

White Shark

Materiali

PVC + pëlhurë

Ngjyra

E zezë dhe e bardhë

Materiali i kornizës

Metal

Ngjyra e kornizës

E zezë

Lloji i bazës

Baza metalike 350 mm

Jastëk

Te koka dhe mbrapa

Ngarkesa

150 kg

Gjerësia e shpinës

55cm

Lartësia e shpinës

83cm

Madhësia e sediljes

55cm

Lartësia e sediljes

46-56cm

Madhësia dhe materiali i rrotës

60 mm PU

Menu Kryesore