Karrige Gaming White Shark Thunderbolt

273.00

Në Stok

White Shark THUNERBOLT është një karrige gaming me ndriçim LED të integruar në skajin e karriges. Efektet dhe ngjyrat e ndryshme të ndriçimit mund të vendosen nga kontrolluesi IR. Këndi i pasëm mund të modifikohet me dorezë të vogël në anën e djathtë të karriges. Lartësia e ulëses gjithashtu mund të modifikohet. Pushim dore 2D.

Dritë LED e integruar. Efektet e shumta në dispozicion.

Kontrollues i vogël IR për rregullimin dhe kontrollin e efekteve të lehta.

Mbrapa rrjetë të konturuar për frymëmarrje.

Pushimore te duarve komode 2D për lehtësimin e lodhjes së duarve

Jastëk kokë dhe mbrapa

Categories: ,

Additional information

Brendi

White Shark

Gjerësia e pasme

56 cm

Lartësia e pasme

84 cm

Madhësia e ulëses

52 cm x 54 cm

Lartësia e ulëses

46.5 cm – 54 cm

Dimensionet

69 cm x 54 cm x 127-134,5 cm

Menu Kryesore