Kimik me Kamere dhe SD Card

18.00 14.99 (-40%)

Out of stock

Clear
SKU: K2023000034 Categories: ,

Additional information

Sensori i imazhit

Sensori CMOS me ngjyra 1/4″

Rezolucioni i videos

720×480

Rezolucioni i fotografisë

1280×960 JPG

Video

Rreth 500 MB/30 minuta

Foto

Rreth 200 KB/pc

Vula Koha/Data

E integruar

Mikrofoni

i integruar

Përmasat (L x H)

148 x 14 (mm)

Menu Kryesore