Kufje Gaming White Shark GH-1949 Caracal, kompatibil me PS4

43.50

Në Stok

Tinguj të shkëlqyeshëm stereo dhe mikrofon me ndjeshmëri të lartë për biseda në lojë dhe në internet.
Forma e kufjeve përputhet automatikisht me kokën e përdoruesit dhe është projektuar për rehati gjatë periudhave të gjata të përdorimit.
Kanë kabllo të trashë dhe të qëndrueshme.

Plug & Play kufje të pajtueshme me të gjitha sistemet më të reja të Microsoft Windows dhe MacOS.

Janë të përshtatshme me PS4.
Kufjet mund të përdoren në konzolen PS4 por me përshtatës 2 x 3,5 mm, 1 x 3,5 mm 4 pin të dhënë në pako

Additional information

Brendi

White Shark

Ndjeshmëria e mikrofonit

-38 dB ± 3dB

Impedanca mikrofonit

2200 Ohm

Ndjeshmëri

103 dB ± 3dB

Frekuenca

20 Hz – 20kHz

Impedanc

32Ohm

Diametri i dëgjueses

50mm

Adapteri

2×3.5mm, USB 2.0

Gjatësia e kabllos

2.2m

Dritë

Kuqe

Menu Kryesore