Matës aktiviteti FitBit Luxe, i artë/bardhë

149.00

Në Stok

Luxe është gjurmuesi i parë Fitbit me një ekran me ngjyra, ekrani i gjallë me ngjyra AMOLED i jep statistikave dhe pamjeve të orës suaj efektin shtesë që nevojitet për t’u dalluar. Ekrani rregullohet automatikisht që të jetë mjaft i ndritshëm për të gjitha aktivitetet në natyrë dhe është i rehatshëm për t’u parë gjatë natës. Është 2 herë më i lehtë se Charge 4 dhe 20% më i hollë se Charge 4 dhe Inspire 2. Karakteristikat: Speedometër, sensor pulsi optik Pure Pulse, ekran me prekje me ngjyra AMOLED, GPS i lidhur, kornizë çelik inox, byzylyk silikoni, rezistent nga uji deri në 50 m. Karakteristikat themelore të shëndetit, fitnesit dhe gjumit. U mbështetën 20 aktivitete dhe ushtrime të ndryshme, ushtrime të monitorimit të stresit dhe frymëmarrjes, ditar hidratimi.

Specifikimi

Additional information

STILI DHE DIZAJNI

Ekrani me ngjyra
Modaliteti i ekranit Always on Display
Aksesorë

SHËNDET DHE FITNES

Njoftime per ushtrime-apo pushim
Minutat e Zonës Aktive
Rrahjet e zemrës 24/7
Njoftimet për ritmin e parregullt të zemrës
Monitorimi i ngopjes me oksigjen (SpO2).
Ritmi dhe distanca në kohë reale
Aktiviteti Gjithëditor
20 Mënyrat e Ushtrimit + SmartTrack®
Swimproof + Gjurmimi i notit
Ndjekja e shëndetit menstrual

Gjumë dhe Mirëqenie

Mjetet e menaxhimit të stresit
Udhezues Frymëmarrje
Fazat e gjumit
Rezultati i gjumit
Më mirë me Premium
Ndryshimet e temperaturës së lëkurës
Shkalla e frymëmarrjes
Ndryshueshmëria e rrahjeve të zemrës

Të tjera

Çiftim i shpejtë i Google
Njoftimet e telefonatave, teksteve
Modaliteti "Mos shqetëso".
Modaliteti Sleep
Alarme te heshtur
Kohëmatësi dhe Kronometri
Bateri : Jetegjatesia 5 dite

Matës aktiviteti FitBit Luxe, i artë/bardhë

149.00

Add to Cart

Përzgjedhja Produkteve

Ska Produkte në Shportë.