Mbajtës për TV LCD 32″-55″ Manhattan, 461320

39.60

Në Stok

Mbajtësi i murit me lëvizje të plotë LCD Manhattan Universal ofron rregullime precize për të mbajtur të qarta, të mprehta dhe të përcaktuara imazhet, kontrastet dhe ngjyrat. Në përputhje me VESA dhe i ndërtuar nga materiale cilësore, ky mbajtës përshtatet me një sërë madhësish të ekranit për një instalim të sigurt të TV.

Pershtatet ne ambiente te ndryshme si ne dhomën tuaj të ndenjes, dhomën e gjumit, si dhe për përdorime komerciale në hotele, klasa, salla konferencash etj

Additional information

Brendi

Manhattan

Optimizoni pamjet me

+ 10 ° në -15 ° pjerrësi, 90 ° kthyeshëm, rregullim të nivelit ± 3 °

Zgjat TV deri në

42.7 cm nga muri

Instalim i thjeshtë

ideal për shtëpi, zyrë

Mbështet TV

nga 32 "në 55" deri në 35 kg

Menu Kryesore