Mbajtës për TV LCD 37″-70″ 40 kg Manhattan, 461351

53.90

Në Stok

Additional information

Brendi

Manhattan

Optimizoni pamjet

me pjerrësi -15 ° në 5 °, rrotullues 60 ° dhe rregullim të nivelit 3 °

Zgjat TV

deri në 46.4 cm (18.26 in.) nga muri

Ndërtimi

i çelikut

Instalim i thjeshtë

ideal për aplikime në shtëpi, zyrë etj

Mbështet TV

nga 37 "në 70" deri në 40 kg (88 lbs.)

Menu Kryesore