Mbajtës për TV LCD 37″-70″ Manhattan, 461337

46.20

Në Stok

Mbajtësi i murit me lëvizje të plotë LCD Manhattan Universal ofron rregullime precize për të mbajtur të qarta, të mprehta dhe të përcaktuara imazhet, kontrastet dhe ngjyrat. Në përputhje me VESA dhe i ndërtuar nga materiale cilësore, ky mbajtës përshtatet me një sërë madhësish të ekranit për një instalim të sigurt të TV.

Pershtatet ne ambiente te ndryshme si ne dhomën tuaj të ndenjes, dhomën e gjumit, si dhe për përdorime komerciale në hotele, klasa, salla konferencash etj

Additional information

Brendi

Manhattan

Optimizoni pamjet

me pjerrësi + 10 ° në -15 °, rregullim të nivelit 90 ° dhe rrotullim 90 °

Zgjat TV

deri në 24,7 cm (9,72 inç.) nga muri

Instalim i lehtë

ideal për shtëpi, zyra

Përmbush standardet VESA

VESA: 200 x 200, 300 x 300, 400 x 200, 400 X 400, 600 x 400

Mbështet TV

nga 37 "në 70" deri në 35 kg (77 bs.)

Menu Kryesore