Mbajtës për TV universal,Manhattan 37″-85″, 75 kg, 423830

39.00

Në Stok

Mbajtësit e TV me panel të sheshtë Manhattan Universal me rregullime të pjerrësisë me një prekje, ndihmojnë në mbajtjen e imazheve, kontrasteve dhe ngjyrave të qarta, të mprehta dhe të përcaktuara. Në përputhje me VESA, dhe i ndërtuar nga materiale cilësore,mbajtësit Manhattan Universal Flat-Panel përshtaten me një larmi madhësish të ekranit me një instalim të sigurt. Një sistem bllokimi i integruar ofron siguri të shtuar kundër vjedhjes. Ideale për banesa, zyra, mikpritje, klasë dhe dhomë konferencash, sinjalistikë dixhitale dhe aplikime të tjera komerciale.

Additional information

Brendi

Manhattan

Optimizoni pamjet

me rregullimin e pjerrësisë ± 10 °

Ndërtim

çeliku i rëndë

Instalim i lehtë

ideal për shtëpi, zyra dhe aplikime komerciale, përfshin nivelizimin e integruar me fluska

Përmbush standardet

VESA

Mbështet TV

nga 37 "në 85", deri në 75 kg (165 lbs.)

Zgjatet

63 mm (2,5 inç)

Pesha

4 kg

Menu Kryesore