MS ENERGY eBike c12

1,449.001,599.00 (-9%)

Në Stok

MS ENERGY eBike c12

MS ENERGY eBike c12 i ri nga familja e biçikletave elektrike të qytetit vjen me një kornizë alumini të lehtë me madhësinë M (17″) jashtëzakonisht interesante për njerëzit që kërkojnë raportin më të mirë të gamës ndaj çmimit. Gjeometria dhe gjerësia e gomave të jashtme të projektuara posaçërisht për një udhëtim të këndshëm në qytet. Të gjitha kabllot në biçikletë janë të integruara përmes kornizës së biçikletës. Biçikleta është e pajisur me një gjeneratë të re të vinka RH30 dhe një bateri 468 Wh me një distancë deri në 100 km (në varësi të konfigurimit të terrenit, kushteve të motit, peshës së kalorësit dhe shkallës së ndihmës). Biçikleta vjen me pajisje që përfshijnë mbrojtëse dhe drita para dhe të pasme.

 

Specifications

City

MS ENERGY name MS ENERGY eBike c12
Imperios 0001237724
Motor / Motor Rear Vinka RH30 30Nm
Display / Display KEYDISP KD-58C
Battery / Battery Kaiyisi Rocket 36V 13Ah
Charger / Charger AC 100V – 230V Smart Charger
Range / Range 80 – 100km
Frame / Frame 17″ M Goldenwheel, Aluminium 6061, smooth welding
Fork / Fork Mode / 40mm travel
Rear gearbox / Rear derailleur Shimano Tourney TY200, 6 speed
Gear levers / Shift lever Shimano Tourney SL-TX50
Cassette / Cassette Shimano MF-TZ500 14-28T
Chain / Chain KMC z7
Drive / Chainring Prowheel steel PRO-E40, 40T
Brake / Brake lever Logan LL-E402DG
Front brakes / Brake front Repute DSC-730A (meh), 160mm
Rear brakes / Brake rear Repute DSC-730A (meh), 160mm
Outer Tyres / Tyres Wanda P1025 26″ x 1.75″
Wheels / Rims Double wall aluminium alloy, 36H
Front Hub / Front Wheel Hub Shunfeng SF-A210F, 36H
Rear hub / Rear wheel hub Shunfeng SF-A210F, 36H
Spokes / Spokes Stainless steel
Steering wheel / Handlebar width: 610mm Aluminium
Grips / Grips Rubber, width: 135mm
Steering wheel pipe / Stem Aluminium alloy
Fork bearing / Headset 28.6*44-50.6*30, H:23mm
Seat / Saddle Vander VD-1150-23
Seat tube / Seat post Aluminium 27.2mm*350mm
Pedals / Pedals Feimin FP-830A
Maximum load/ Permitted total weight 100kg
Bike type / Bicycle type eBike

Menu Kryesore