Ora e Mençur për Fëmijë

14.99

Out of stock

Karakteristikat kryesore:
Orë AGPS Tracker 2019– Ora inteligjente gjurmuese për fëmijë e pajisur me AGPS LBS. Kur fëmijët janë në natyrë, prindërit mund të gjurmojnë vendndodhjen e fëmijëve në kohë reale përmes aplikacionit “Setracker”. Por kur Fëmijët janë brenda ose në një vend të dobët të sinjalit GPS, pozicionimi do të ketë gabime 0,3-5 milje dhe mund të vendosë një gardh sigurie aktiviteti. Me kamerën e integruar, prindërit mund të shikojnë foto nga distanca. Biseda me zë, ora, etj.
Thirrje me tastin SOS me një prekje – Prindërit caktojnë numrat e kontaktit të urgjencës me 3 numra në aplikacion. Në rast urgjence, kur fëmija juaj shtyp butonin për 3 sekonda, ai do të thërrasë 3 numra telefoni SOS dy herë radhazi derisa t’i përgjigjet telefonatës. Në të njëjtën kohë, njoftimi i alarmit do të lëshohet në APP. Kjo është shumë e dobishme për një emergjencë. Përveç kësaj, ju ruani 10 kontakte të përdorura shpesh për orën tuaj në aplikacion për përdorim nga fëmija juaj.
Komunikimi i dyanshëm– Fëmijët mund të bëjnë dhe të marrin telefonata përmes orës, dhe gjithashtu mund të dërgojnë mesazhe zanore në aplikacionin e telefonit celular prindëror. Prindërit gjithashtu mund t’u dërgojnë mesazhe zanore/tekste fëmijëve të tyre nëpërmjet aplikacionit. Kur fëmija juaj nuk është pranë, ai është mjeti më i përshtatshëm për lidhjen e dy palëve.
Modaliteti i kursit– Kur fëmija është në shkollë ose në klasë, prindërit nuk duhet të shqetësohen se ora do ta shqetësojë fëmijën. Prindërit mund të konfigurojnë 3 periudha kohore në modalitetin e aplikacionit celular “Mos shqetëso”. Kjo veçori do të çaktivizojë të gjitha veçoritë përveç telefonatave, lojërave, kamerave, elektrik dore dhe funksioneve SOS.
Përdorimi dhe cilësimet–Ora duhet të jetë e pajisur me një kartë telefoni Micro për t’u përdorur. Për SHBA-në, ne dëshirojmë të rekomandojmë përdorimin e SPEEDTALK SIM. Për shtetet tjera, ju lutemi na informoni për vendin tuaj dhe operatorët sim përpara porosisë tuaj. Ora kërkon një terminal celular për të shkarkuar lidhjen SeTracker APP për të përdorur funksionet e ndryshme. Për cilësime specifike, ju lutemi referojuni Përshkrimit të produktit ose dërgoni email ekipit tonë. Ne do të jemi në shërbimin tuaj.

Additional information

Brendi

Lnkoo

Ngjyra

Pink

Materiali

plastike dhe gome

Pesha

130g

Alarm

SOS butoni emergjent per thirrje

Bateria

400MA

Mbajtja e Bateris

Standby: 100 h

WaterProof

Po

Menu Kryesore