Orë FitBit Inspire 3, Gjurmues aktiviteti, e zezë

109.90

Në Stok

Ruan 7 ditë të të dhënave të detajuara të lëvizjes, minutë pas minute.
Ruan totalet ditore për 30 ditët e fundit.
Ruan të dhënat e rrahjeve të zemrës në intervale 1 sekondë gjatë gjurmimit të ushtrimeve dhe në intervale 5 sekondash gjatë gjithë kohës së tjera.
Shiriti Inspire 3 është bërë nga një silikon premium dhe i rehatshëm (i ngjashëm me atë të përdorur në shumë ora sportive) dhe lidhet me një shtrëngim dhe kapëse plastike.

Specifikimi

Additional information

Përputhshmëria

Apple iOS 14 ose më i lartë.
Android OS 8 ose më i lartë. Përdoruesit e Android mund të konfigurojnë Inspire 3 më shpejt me Google Fast Pair.
Gama e sinkronizimit: Deri në 10metra.
Disa veçori si njoftimet e smartfonëve mund të kërkojnë Android 8 + Kontrolloni përputhshmërinë e pajisjes tuaj.
Sinkronizimi kërkon Bluetooth® LE dhe lidhje interneti.
Akselerometër me 3 boshte.
Monitor optik i rrahjeve të zemrës.
Motori me dridhje.
Sensorë të kuq dhe infra të kuqe për monitorimin e oksigjenit në gjak (SpO2).
Sensori i dritës së ambientit.
Rezistencë ndaj ujit.
I papërshkueshëm nga noti (rezistent ndaj ujit deri në 50 metra).

Frekuenca e zemrës

Ashtu si të gjitha teknologjitë e gjurmimit të rrahjeve të zemrës, saktësia ndikohet nga fiziologjia, vendndodhja e pajisjes dhe lëvizjet e ndryshme.

Përshtatet me kyçin e dorës 5,4" – 7,6" në perimetër.

Përshtatet me kyçin e dorës 7,6" – 8,7" në perimetër.

Dimensionet

1,55" l x ,73" w x ,46" h.

Bateria dhe fuqia

Jetëgjatësia e baterisë deri në 10 ditë. Jetëgjatësia e baterisë dhe ciklet e karikimit ndryshojnë në varësi të përdorimit, cilësimeve dhe faktorëve të tjerë

Lloji i baterisë: Litium-polimer.
Koha e karikimit (0-100%): Dy orë.
Transmetuesi i radios: Bluetooth®.
Temperatura e funksionimit: 0° deri në 40°c.
Lartësia maksimale e funksionimit: 8500m.

Rrahjet e zemrës 24/7.
Minutat e Zonës Aktive.
Rezultati i Fitnesit Kardio.
GPS.
Mënyrat e ushtrimeve.
Ndjekja automatike e ushtrimeve.
Hapat, distanca dhe kaloritë.
I papërshkueshëm nga noti.

SHËNDETI

Ndjekja e SpO2 (oksigjenit të gjakut).
Ndryshimi i temperaturës së lëkurës.
Ndryshueshmëria e rrahjeve të zemrës.
Shkalla e frymëmarrjes.
Raporti i shendetit.
Monitorimi i glukozës në gjak (vetëm në aplikacion).
Rrahjet e zemrës në pushim.
Njoftimet për rrahjet e larta dhe të ulëta të zemrës.
Njoftimet për ritmin e parregullt të zemrës.
Monitorimi i shëndetit menstrual.

STRESI DHE GJUMI

Rezultati i menaxhimit të stresit.
Reflektime.
Seancat e frymëmarrjes.
Gjurmimi i gjumit dhe fazat e gjumit.
Rezultati i gjumit.
Profili i gjumit.
Alarmi smart.

SMART DHE MË SHUMË

Ekran me prekje me ngjyra.
Bateri deri në 10 ditë.
Njoftimet e telefonatave, teksteve dhe aplikacioneve.
Gjej telefonin tim.
Modaliteti i ekranit gjithmonë aktiv.
Modaliteti "Mos shqetëso dhe sleep".

Anëtarësimi në Fitbit Premium

Fitbit juaj përfshin një anëtarësim në Premium për njohuri të avancuara, qindra stërvitje dhe sesione të kujdesit, rezultatin ditor të gatishmërisë, profilin e gjumit dhe më shumë. Vetëm per anëtarët e rinj dhe të kthyer në Premium. Duhet të aktivizohet anëtarësimi brenda 60 ditëve nga aktivizimi i pajisjes (kërkon metodë të vlefshme pagese). Anëtarësia nuk mund të behet dhurate. Anulo anëtarësimin para përfundimit për të shmangur tarifat e përsëritura.

Orë FitBit Inspire 3, Gjurmues aktiviteti, e zezë

109.90

Add to Cart

Përzgjedhja Produkteve

Ska Produkte në Shportë.