Orë FitBit Sense 2, e bardhë/platinum

339.00

Në Stok

Additional information

SENSORET

Sensori optik i rrahjeve të zemrës me shumë rrugë.
Sensori elektrik për të matur përçueshmërinë e lëkurës (cEDA) për zbulimin e stresit.
Sensorë elektrikë me shumë qëllime të pajtueshëm me aplikacionin EKG dhe aplikacionin EDA. EKG nuk disponohet në të gjitha vendet.
Sensorë të kuq dhe infra të kuqe për monitorimin e oksigjenit (SpO2).
Altimetër.
Akselerometër me 3 boshte.
Sensori i temperaturës së lëkurës.
Sensori i dritës së ambientit.
Wi-Fi (802.11b/g/n 2.4 GHz).
NFC.
GPS i integruar + GLONASS.
Motori me dridhje.
Altoparlant (75dB SPL @10cm).
Mikrofon.

STRESI DHE GJUMI

Gjurmimi i trupit gjatë gjithë ditës.
Njoftimet për stresin.
Aplikacioni EDA Scan për menaxhimin e stresit.
Reflektime.
Rezultati i menaxhimit të stresit.
Seancat e frymëmarrjes.
Gjurmimi e gjumit dhe fazat e gjumit.
Profili i gjumit.
Rezultati i gjumit.
Alarmi i zgjuar i zgjimit.

SHËNDETI

Gjurmimi e SpO2 (oksigjenit të gjakut).
Njoftimet për ritmin e parregullt të zemrës.
Aplikacioni EKG për vlerësimin e ritmit të zemrës.
Rrahjet e zemrës në pushim.
Njoftimet për rrahjet e larta dhe të ulëta të zemrës.
Ndryshueshmëria e rrahjeve të zemrës.
Sensori i temperaturës së lëkurës.
Shkalla e frymëmarrjes.
Raporti i shëndetit.
Monitorimi i glukozës në gjak (vetëm në aplikacion).
Monitorimi i shëndetit menstrual

FITNESI

Gjurmimi e rrahjeve të zemrës.
Rezultati ditor i gatishmërisë.
Minutat e Zonës Aktive.
GPS i integruar.
Mënyrat e ushtrimeve.
Hapat, distanca dhe kaloritë.
I papërshkueshëm nga noti.
Rezultati i Fitnesit Kardio.
Gjurmimi automatike e ushtrimeve.
Ushtrime në telefonin tuaj.

SMART DHE MË SHUMË

Njoftimet e telefonatave, teksteve dhe aplikacioneve.
Telefonatat Bluetooth® në dore.
Alexa e integruar.
Hartat e Google.
Portofolin Google.
Fitbit Pay.
Gjej telefonin tim.
Modaliteti i ekranit gjithmonë aktiv.
Modaliteti "Mos shqetëso dhe sleep".
E përputhshme me pajisjet iOS dhe Android.
Dizajn i hollë.
Bateri 6+ ditore.
Karikimi i shpejtë.
Fytyra e orës dhe aksesorë.
Ekran me prekje me ngjyra.

Menu Kryesore