Orë FitBit Versa 4, e zezë/gafit

259.00

Në Stok

Additional information

FITNESI

Gjurmimi i rrahjeve të zemrës.
Minutat e Zonës Aktive.
GPS i integruar.
Rezultati i Fitnesit Kardio.
Rezultati ditor i gatishmërisë.
Gjurmimi automatik i ushtrimeve.
Mënyrat e ushtrimeve.
I papërshkueshëm nga noti.
Ushtrime në telefonin tuaj.
Hapat, distanca dhe kaloritë.
Lojëra dhe sfida.

SHËNDETI

Gjurmimi i SpO2 (oksigjenit të gjakut).
Rrahjet e zemrës në pushim.
Njoftimet për rrahjet e larta dhe të ulëta të zemrës.
Ndryshueshmëria e rrahjeve të zemrës.
Ndryshimi i temperaturës së lëkurës.
Shkalla e frymëmarrjes.
Raporti i shëndetit.
Monitorimi i glukozës në gjak (vetëm në aplikacion).
Monitorimi i shëndetit menstrual.

GJUMI DHE STRESI

Gjurmimi i gjumit dhe fazat e gjumit.
Profili i gjumit.
Rezultati i gjumit.
Alarmi i zgjuar i zgjimit.
Rezultati i menaxhimit të stresit.
Seancat e frymëmarrjes.
Reflektime.

SMART DHE MË SHUMË

Telefonatat Bluetooth® në dore.
Njoftimet e telefonatave, teksteve dhe aplikacioneve.
Alexa e integruar.
Hartat e Google.
Portofolin Google.
Fitbit Pay.
Gjej telefonin tim.
Modaliteti i ekranit gjithmonë aktiv.
Modaliteti "Mos shqetëso dhe sleep".
Karikimi i shpejtë.
Bateri 6+ ditore.
Dizajn i hollë, i lehtë.
Ekran me prekje me ngjyra.
Fytyra te orës dhe aksesorë.
E përputhshme me pajisjet iOS dhe Android.

Menu Kryesore