Pasqyre me dy Kamera

18.0020.00 (-10%)

Në Stok

SKU: K2023000024 Categories: ,

Pasqyre me dy Kamera për Veturë dhe Memorje 32GB

Pasqyre me 2 kamera shërben që të xhironi vozitjen tuaj gjatë gjithë kohës dhe të sigurohuni që nuk jeni fajtor në rast aksidenti.

Pasqyre me 2 kamera ju mundëson përveq xhirimit poashtu të mund të parkoni veturën tuaj.

Specifikat :

Resulution : 1920*1080 (2.0MP)
Screen Size : 4.3 inch TFT LCD
Frames : 30FPS
Format : AVI video format
Voltage : DC 12V
Working Temp : -20C-70
Product : Dual lens Car DVR Dashcam

Menu Kryesore