Prerëse Flokësh VGR

24.99

Në Stok

Përdorimi ideal: Prerje flokësh, mjekër dhe mustaqe, rregullim të trupit
Udhëzime për kujdesin: Pasi të keni përdorur pajisjen hiqni udhëzuesin e prerjes dhe përdorni furçën e pastrimit për të pastruar trupin e pajisjes, në mënyrë që të hiqni qimet nga tehu i prerjes.
Veçoritë: Gama e rregullueshme e prerjes, e ringarkueshme, e lehtë për t’u pastruar, koka e shkëputshme, jo alergjike, karikim direkt me përshtatësin zyrtar

Additional information

Brendi

VGR

Bateria

2500mah

Mbajtja e Bateris

300 minuta

Materiali

Metal

Ngjyra

Gold

Motori

600rpm

Menu Kryesore