Qantë Profesionale

22.00

Out of stock

🔴 Super Oferte! Qantë e Profesionale.

Qantë për libra, llaptop dhe shumë gjera tjera që ju nevojiten
Materiali, 60% lekurë dhe 40% masë speciale najlon
Port te USB-së për mbushje të telefonit

Specifikat:
Dimenzioni, 41 x 30 x 12 cm
Rezistente ndaj ujit

🔴 Super Oferte! Qantë e Profesionale.

🔴 1 Cope = 21.99€
🔴 2 Cope = 39.99€

Qantë për libra, llaptop dhe shumë gjera tjera që ju nevojiten
Materiali, 60% lekurë dhe 40% masë speciale najlon
Port te USB-së për mbushje të telefonit

Specifikat:
Dimenzioni, 41 x 30 x 12 cm
Rezistente ndaj ujit

Porosit Online duke dërguar mesazh ne Viber & Whatsapp +383 44 20 20 45.

Menu Kryesore