Set Security Home GSM Alarm system PSTN

114.99139.99 (-18%)

Në Stok

SKU: K2023000070 Categories: ,

Karakteristikat:

* Mund të përdorë telekomandën.

* Mund të përdoret ndeshje me detektor magnetik dere ose detektor infra të kuqe ose detektor tymi ose detektor gazi.

* Programimi i telekomandës së telefonit (telefonit celular).

* Programimi i telekomandës PSTN.

* GSM dhe PSTN, Dy në një dizajn.

* Telekomanda SMS paravendos dhe armatose/çaktivizon panelin kryesor.

* Mesazh inteligjent i integruar në anglisht.

* Memoria e mbylljes së alarmit dhe informacioni i qartë për kontroll të lehtë.

* Funksioni i kontrollit me një çelës: Krahu larg, Krahu në shtëpi, Krahu në distancë.

* Kodimi i të mësuarit inteligjent me valë dhe pajtohet me aksesorët shtesë.

* Armatosni, çarmatosni, monitoroni dhe intercom duke thirrur në distancë njësinë e alarmit.

* Funksioni i programimit në kohë reale, vonesë, 24 orë, anashkaloni zonat e mbrojtjes.

* Bateria e integruar NI-HI e rikarikueshme është e disponueshme për të siguruar furnizimin me energji elektrike gati 5 orë automatikisht pas fikjes.

* Përdorimi i dyfishtë AC dhe DC ofrohen për mbrojtje normale 24 orë në ditë.

* Funksioni i zbulimit të njësisë kryesore kundër ndërhyrjeve dhe tensionit të ulët.

* Frekuenca e brezit të trefishtë (GSM 850/900/1800/1900Mhz) bën që sistemi i alarmit të funksionojë mirë në rrjetin GSM të shumicës së vendeve

1. Ju mund të armatosni dhe çarmatosni sistemin tuaj të alarmit në tre mënyra.
(a) Thirrje telefonike (b) SMS telefonike (c) Telekomanda me valë.
2. Mund të shtoni 6 grupe numrash telefoni alarmi.
Kur alarmi i sistemit, do të merrni telefonata dhe SMS alarmi menjëherë nga hosti i alarmit.
3. Kur furnizimi me energji i jashtëm është i fikur, do të merrni një mesazh SMS, Aktivizo cmd: “*051*”
4. Mund të vendosni një fjalëkalim për tastierën (Aktivizo cmd: “*11*”), më pas të gjithë duhet të fusin fjalëkalimin përpara se ta përdorin atë.
5. Mund të caktoni kohën dhe kohën tuaj të përshtatshme për kontrollin tuaj (Aktivizo cmd:*07AABB*).
6. Zëri i sirenës me tela mund të rregullohet, nëse ndjeni se zëri është shumë i lartë, mund ta rregulloni më poshtë.
7. Ky sistem alarmi mund të shtojë 10 telekomandë dhe 99 sensorë me valë (si sensori i dritares së derës, sensori infra të kuqe, sensori i lëvizjes infra të kuqe të dritares, sensori imunitar PET, sensori i gazit, sensori i tymit, sensori i ujit.).
8. Mund të konfiguroni një vonesë alarmi, 00-99 sekonda.
9. Mund të programoni llojin e zonës me valë, për shembull, nëse jeni në shtëpi, nuk dëshironi sensorin e derës dhe sensorin e lëvizjes infra të kuqe, por ju nevojitet sensori i tymit dhe sensori i gazit, që të mund të programoni tymin sensori dhe sensori i gazit për llojin e alarmit 24 orësh.
10. Mund të vendosni një sensor me valë në një zile dere, si p.sh. të vendosni një sensor dere në llojin e ziles, kur dikush hyn, hosti i alarmit do të bjerë si zile.
11. Mund të shtohen 2 sensorë me tel.

Menu Kryesore