Tastierë Gaming eShark,mekanike, RGB, ESL-K1 Kodachi

99.00

Në Stok

Tastierë ESL-K1 Kodiachi nga E-SharkI është tastierë mekanike tejet elegante e dizajnuar për përdorim të lehtë. Shijojeni komoditetin, shtypjen e shpejtë si dhe ndërrimin e shpejtë mes tastesh. Është i përshtatshëm me kompjuter të thjeshtë.

Tastiera TKL e krijuar posaçërisht për një ndjesi premium gjatë lojrave. Tastet Mekanikë Linear Outemu të Kuq dhe Ndriçimi RGB janë vetëm disa nga tiparet që do të rrisin përvojën tuaj të lojrave dhe do ta sjellin atë në tjeter nivel

RGB për secilin buton
Secili buton mund të vendoset në cilindo prej 16.8 milion ngjyrave nga spektri RGB. Përshtatja mund të bëhet në softuerin Kodachi.

Butona shtesë
Disa Butona janë më të rëndësishëm se të tjerët. Ndryshoni WASD tuaj në ngjyrë jeshile ose të kuqe dhe tregoni sa të veçanta janë ato!

Butona mekanikë të kuq
Për ata që preferojnë një tingull më pak të fortë ‘klikimi’, Kodachi vjen me Outemu Red Linear Switches që ndryshohen lehtë me një mjet të veçantë të dhënë në pako. Butonat e kuq kanë një forcë aktivizimi prej 70g.

4 butona blu shtesë
Ju akoma dëshironi që ‘klikoni’ më fort në disa prej çelësave tuaj? 4 çelësa shtesë blu po ju presin në kuti. Vegla e heqjes së butonit është përfshirë gjithashtu.

Me softuerin Kodachi ju mund të zgjidhni një nga efektet e dritës së para-ngarkuar ose të vendosni ngjyrën tuaj të preferuar nga spektri RGB. Per-Key RGB është gjithashtu në dispozicion.

Additional information

Brendi

eShark

Butonat

OUTEMU mekanik – i kuq (me 4 blu shtesë)

Numri i butoneve

87

Paraqitja

US

Jetëgjatësia

50 milion herë

Drita e pasme

RGB me 16.8 milion ngjyra të personalizueshme

Anti-Ghosting

87 butona

Ngjyra

E zezë

Interface

USB 2.0

Gjatësia e kabllit

2m – Shkëputet

Pesha

1015 g

Përmasat (mm)

358x152x35

Menu Kryesore