Tastierë Gaming White Shark Spartan X RGB, mekanike, GK-2101

54.90

Në Stok

Additional information

Brendi

White shark

Butonat

87

Lloji I butonave

OUTEMU mekanik e kuqe

Anti-ghosting

Po / 87 botuna

Ndriçimi

LED RGB me shkronja të ndriçuara

Përmasat

355mm x 135mm x 20mm

Jetëgjatesia e tasteve

50 M herë

Pesha

640g

Lidhja

USB 2.0 Plug and play

Përputhshmëria

Windows 7/8/10 dhe Mac OS

12 funksione multimediale

butoni FN + F1 në F12 / FN + butoni Win

Intensiteti i ndriçimit

I rregullueshëm

Menu Kryesore