TENDA A3 150MBPS WIRELESS ROUTER

19.99

Në Stok

Tenda A3 është një zgjerues pa tel në përputhje me valën N që i lejon përdoruesit të krijojnë me lehtësi një rrjet të ri me valë duke u lidhur me një ruter ose të zgjerojnë mbulimin e një rrjeti ekzistues pa tel pa asnjë instalim. Ai tejkalon ndjeshëm gjeneratën e mëparshme Wireless G duke ofruar deri në 150 Mbps rrjet me shpejtësi të lartë për ndarjen e lidhjes në internet, transmetim video ose lojëra në internet. Është gjithashtu i përputhshëm me pajisjet g/b me valë. A3 përfshin një sërë veçorish që e lejojnë atë të shërbejë si një pikë aksesi, urë me pikë aksesi dhe është ideal për t’u përdorur në një rrjet ekzistues pa tel në shtëpi ose zyra të vogla.

Konfigurimi i lehtë ose rritja e një rrjeti pa tel
Dëshironi të shkoni në linjë me valë, por disponohet vetëm lidhja me tela ose sinjali është shumë i dobët për t’u lidhur? A3 mund të bëjë gjithçka për ju. Thjesht lidheni atë me rrjetin ekzistues me kabllo duke përdorur një kabllo ose me një pikë të nxehtë WiFi duke përdorur modalitetin e përsëritjes, kompjuterët tuaj, telefonat inteligjentë dhe pads tuaj më pas mund të kenë akses në internet për shfletim, shkarkime, transferim skedarësh me valë.

Lidhje e avancuar e sigurisë
Tenda A3 mbështet veçoritë më të fundit të sigurisë me valë për të ndihmuar në parandalimin e aksesit të paautorizuar, qoftë nga një rrjet me valë ose nga Interneti. Mbështetja për WPA dhe WPA2 siguron që ju do të jeni në gjendje të përdorni enkriptimin më të mirë të mundshëm pavarësisht nga pajisjet e klientit tuaj.

Additional information

Brendi

TENDA

Antena

1* 5dBi fixed omni-directional antenna

Furnizimi me Energji

Input: 100-240V~50/60Hz 0.3A; Output: DC 9V==600mA

Shpejtësia e internetit

Up to 150Mbps

Frekuencat

2.4GHZ

Funksionet bazike

Wireless Radio: Enable/Disable; SSID Broadcast: Enable/Disable; Channel: 1-11

Security

Wireless Security: Enable/Disable; 64-/128- bit WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK; Wireless Access Control (Wireless MAC filter);

Operating Mode

Wireless AP Mode WDS

Dimenzionet

95mm*87mm*25mm

Menu Kryesore